BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Milyen a legjobb nyelviskola?

Erre a kérdésre számtalan jó válasz létezik. Valószínűleg a legjobb nyelviskola pont olyan, amilyet te szeretnél. Azért mi mégis megpróbáljuk kikutatni a gondolataidat, és felvázolni, hogy szerintünk milyen a legjobb nyelviskola.

Rugalmas. Ez annyit jelent, hogy a nyelvóráidat úgy osztod be, ahogyan te szeretnéd. Ez a mai világban munka, iskola, család, hobby mellett gyakorlatilag alap elvárás lehet. Mi ezt maximálisan tudjuk is teljesíteni. A te nyugalmad, s ezáltal a potenciálod a tanulásban abból fakad, ha tudod nem a teendőidtől veszed el az időd. Ha nem azon kell aggódnod mikor végzel, s vajon eléred-e még az aznapra kitűzött céljaidat? A rugalmas beosztásnak köszönhetően az óra minden másodpercét te határolhatod be úgy, hogy az neked a legoptimálisabb legyen.

Egyéni haladás. Divat még mindig egyen szerűen tanítani az angolt. Azaz nem figyelembevéve a kvalitásokat, a szintkülönbségeket.  Sablont használnak sokan, amelyet ráhúznak arra is, akire illik, de arra is rá akarnak kényszeríteni, akinek esetleg lassabb vagy gyorsabb tempó lenne a megfelelő. A legjobb nyelviskola arról ismerhető fel, hogy lehetőséget biztosít az egyéni tempóban haladásra. Egyéni tempóban, egyéni tananyaggal. Van, aki gyorsabban halad bizonyos részek esetében, míg máshol belassul, vagy pont fordítva. Ez a személyre szabott tanórák miatt egyáltalán nem jelent problémát sőt. Így könnyen kiaknázhatóvá válnak az egyéni képességek, s hamar sikerélmény lesz a nyelvtanulás. Az egyéni haladás segítségével nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Saját tempódban, saját képességeidhez mérten haladhatsz.

Szerintünk ilyen a legjobb nyelviskola… Ha szerinted is, akkor egy rugóra járt az agyunk, várunk szeretettel.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>