BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Mikor indul intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten?

Közeledik a nyelvvizsgád időpontja, de úgy érzed, nem vagy rá eléggé felkészülve? Nemsokára külföldre költözöl, azonban nem vagy biztos a tudásodban? Akkor az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten pont Neked való.

A BeHappy Nyelviskola személyre szabott módszert dolgozott ki, aminek köszönhetően kötetlen időbeosztásban elérhető az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten. Itt Te döntöd el, hogy mikor jössz órára. A tanulás elkezdése előtt meg kell írnod egy ingyenes szintfelmérőt, hiszen a tanárok így kapnak képet arról, hogy milyen téren van még szükséged a fejlesztésre.

Egy teljes körű tájékoztató keretein belül, oktatásszervezőink meg fogják kérdezni, hogy eddig milyen formában, és milyen hosszan tanultál angolul, hogy milyen sikereid és kudarcaid voltak eddig ezen a téren. Segítenek kitűzni a célt az angollal kapcsolatban és együtt kiválasztjátok, hogy milyen bérletcsomag a legmegfelelőbb számodra.

Nem kell várnod a tanfolyam elindulására, hiszen az egyéni, tanítási módszernek köszönhetően akár már másnap el tudod kezdeni a készülést. Előnyt jelent az is, hogy a tanárok mindig vidám légkört teremtenek, ezért szívesen jössz majd a nyelviskolába. A szóbeli gyakorlóórákon lehetőséged nyílik az írásbeli órákon megszerzett tudásod gyakorlatba való átültetésére is.

Az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten két helyen, a Mammutnál és a Ferenciek terénél. Keress minket, hogy minél előbb elkezdhesd az intenzív tanulást.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>