BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Miért válaszd a BeHappy nyelviskolát, ha angol nyelvtanárt keresel?

Ha benned is megérett a döntés, miszerint igénybe veszed egy nyelvtanár segítéségét, és nekilendülsz az angol nyelvtanulásnak, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis minden segítséget megkapsz, amire csak szükséged van. Nem számít, hogy egy munkát szeretnél elnyerni, ahol követelmény a közép-, vagy felsőszintű angol tudást, vagy esetleg külföldre készülsz, és indulás előtt kicsit fel szeretnéd turbózni az eddig megszerzett ismeretanyagot, mi mindenben támogatunk.

Rugalmas oktatás, hozzáértő nyelvtanárok

Amikor a megfelelő nyelviskola kiválasztásáról van szó, akkor minden esetben prioritást élvez, hogy ott milyen nyelvtanárok tanítanak. Ez nem is meglepő, hiszen kiemelt jelentősége van annak, hogy az oktató milyen módszerekkel tanít, hogyan tudja átadni a hallgatóknak a szükséges tudást, valamint, hogy milyen a hozzáállása a tanításhoz.

Egy oktató hiába beszéli perfekt szinten az angolt, ha nem szívesen foglalkozik a diákokkal, akkor csekély esély van arra, hogy sikerekben gazdag lesz számukra a nyelvvizsgához vezető út, ez pedig mindennél fontosabb.

A BeHappy nyelviskolában garantáltan jól fogod érezni magad, hiszen a rugalmas, egyéni igényekre szabott rendszer mellett a hozzáértő, jó fej nyelvtanárok is rendelkezésre állnak, akiknek szívügyük a tanítás. Mivel minden egyes diákra odafigyelnek, ezért hamar észreveszik, ha valakinek plusz segítség kell, vagy esetleg valaki olyan ügyes, hogy hamarabb tud szintet lépni, mint a többiek.

A nyelvtanárok egyénileg foglalkoznak a diákokkal

A szintfelmérést követően minden hallgatónak egyéni tanmenetet dolgozunk ki, hogy mindenki a saját képzettségi szintjének, haladási tempójának megfelelő oktatásban részesüljön. Iskolánkban nincsenek csoportok, a nyelvtanárok egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel, akik így minden kérdésükre választ kapnak, ha pedig elakadnak, akkor szinte azonnal számíthatnak a segítségükre.

Szeretnél több információt módszerünkről?

Keresd oktatásszervezőinket, akik minden kérdésedre válaszolnak és segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb bérletcsomagot.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>