BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Miben segíthetnek neked az angol szövegek kezdőknek?

Ha most ismerkedsz a nyelvtanulás világával, akkor hihetetlenül sokat segíthetnek neked az angol szövegek kezdőknek. Nem mindegy ugyanis, hogy pontosan milyen fába vered a fejszédet. Ha elsőre túl nehéz szöveget, olvasmányt választasz, akkor könnyen elmehet a kedved.

Lényeges jól el- és megtalálni azt a szintet, ami hozzád való.

Nyelviskolánkban kötetlen időbeosztás szerint jöhetsz tanulni. Nem kell másokhoz alkalmazkodnod.  A személyre szabott módszer  mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy jól felmérjük jelenlegi szinted, azaz hogy hogy állsz az angol nyelvvel. Úgy tudjuk leghatékonyabban segíteni a haladásodat, hogy  ha minden kétséget kizáróan megállapítottuk az aktuális szintedet. Innentől kezdve minden a te kezedben van. Saját szintednek és időbeosztásodnak megfelelően tudsz haladni szintről szintre.

Mikor érsz rá, és mennyi időd van? A két legfontosabb kérdés angol tanfolyamokkal kapcsolatban. Ahelyett, hogy előre megírt órarendhez kéne igazodnod, mi rád bízzuk az időbeosztást. Hiszen könnyebb az angoltanulás, ha a saját képességeidhez és idődhöz van igazítva. A haladás üteme is rajtad áll. A céljaid konkrét meghatározásával könnyedén kijelölhető az az út, aminek bejárásával eljuthatsz a folyékony angoltudás megszerzéséig. Lényeg a sok gyakorlás. Természetesen abban, hogy kezdőként milyen angol szövegeket, könyveket olvass tanáraid mindig segítenek!

Az angol szövegek kezdőknek a hasznos fejlődésben támogathatnak hihetetlenül hatékonyan. Így olyan aktív tudást tehetsz a magadévá, amit garantáltan használni, és hasznosítani tudsz majd.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>