BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Mi a hatékony nyelvtanulás titka?

A hatékony nyelvtanulás nemcsak azt jelenti, hogy tempósan sajátítható el az angol, nem csupán a sikeres nyelvvizsgáról és a róla bezsebelt papírról szól. Sőt. Valójában távol áll mindattól, ami nem élet közeli. Hiszen mitől válik a megszerzett tudásanyag hasznossá és hasznosíthatóvá? Attól, hogy a nagybetűs életre formált, hogy jó alapul szolgál a boldoguláshoz és elmélet helyett gyakorlatban nyújt segítséget.

A hagyományos iskolarendszer egyik legnagyobb hátránya a kötöttség. Kötöttség a haladást  illetően és korlátozások az órákkal kapcsolatosan. Márpedig, ha zsúfolt az időbeosztásod, munka, suli mellett tanulsz, fontos a rugalmasság és a személyre szabott haladás.

Ahhoz, hogy a lelkesedésed, a motiváltságod megmaradjon, hatékony legyen a nyelvtanulás személyre szabott módszerre van szükséged és rugalmas órarendre. Ez az, amiben a mi iskolánk egyedi, hiszen iskolánkban nincsenek csoportok. Mindenki a saját tempójában és saját programján, szintjén halad a tananyaggal, teljes kötetlen időbeosztással.

Vagyis nem kell olyanokhoz alkalmazkodnod a tanulásodat illetően, akik vagy jobbak, vagy rosszabbak nálad. Nem kell mások időbeosztásához alkalmazkodnod. A BeHappy-ben Te, a magad tempójában haladhatsz a céljaiddal összhangban. Ez már önmagában is hatékony nyelvtanulást eredményez.

Az időbeosztás kényes kérdés és nemcsak a nyelvoktatás területén. Munka vagy iskola mellett úgy osztható be a legjobban a szabadidő, ha az alakítható, rugalmasan formálható. Az órarendet te magad alakítod, a saját időbeosztásodnak megfelelően. Így munka, család mellett is könnyedén haladhatsz a célod felé.

A hatékony nyelvtanuláshoz fontos a motiváció!

Ha motiválva érzed magad az angolozásban, ha úgy véled minden adott a tanuláshoz, és ha izgatottan, kíváncsian várod a nyelvórákat akkor olyan erővel indulhatsz neki a céljaid elérésének, aminek a lendülete garantáltan kitart a célszalag átszakításáig. A hatékonyság azt jelenti, hogy értékes tudással válhatsz többé, aminek az előnyeit nap, mint nap kiaknázhatod, helytállva az angolt igénylő élethelyzetekben, örömmel adózva a nyelvtudás varázsának. Szakmailag felkészült, jó fej tanáraink mindenben segítenek, hogy megtartsd motivációdat és hatékonyan minél gyorsabban eljuss az angollal kapcsolatos célodhoz!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>