BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Mennyire nehéz az angol vizsga?

Érthető, hogy sok tanulnivágyót foglalkoztat a gondolat, hogy vajon milyen nehéz az angol vizsga, hiszen mindenki sikeresen szeretné lezárni a tanulmányait. Az, hogy milyen követelményeknek kell eleget tenni, és mekkora elméleti, illetve gyakorlati tudással kell rendelkezni, több tényezőtől is függ. Értelemszerűen nem mindegy, hogy alapfokú, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgáról van-e szó, de a különböző fajtájú nyelvvizsgák között is tetten érhetők apróbb különbségek.

Az angol vizsga kitartó tanulással sikeres lesz

Az igazság az, hogy bármelyik angol vizsga teljesítése kerül napirendre, kitartó és szorgalmas tanulással mindegyik könnyen teljesíthető. Ehhez persze bele kell fektetni az időt és az energiát, de az elkötelezett hozzáállás előbb vagy utóbb meghozza a gyümölcsét. Nyilvánvalóan az a legjobb, amit a tanulnivágyók tehetnek, hogy jelentkeznek egy angol nyelvtanfolyamra, hiszen tanári segítség nélkül nem biztos, hogy teljesíteni tudják az elvárásokat. Persze volt már példa rá, hogy valaki autodidakta módon sajátította el a szükséges tudásanyagot, de ez csak kivételes esetekben lehetséges, amikor az illetőnek az átlagosnál sokkal fejlettebb nyelvérzéke van, és nem okoz gondot számára az, hogy egyedül mélyedjen bele az angol tanulás mély és szerteágazó világába.

Sikeres felkészülés az angol vizsga megmérettetéseire

Ha szeretnéd, hogy egy szakmailag felkészült csapat segítsen neked az angol vizsga elérésében, akkor számodra remek választásnak bizonyulnak a BeHappy nyelviskola által nyújtott képzések, amiknek a segítségével gyorsan és hatékonyan fel tudsz készülni az írásbeli, illetve a szóbeli angol nyelvvizsga megmérettetéseire. Ha ezzel a személyre szabott módszerrel tanulsz, akkor minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy neked is sikerélményeid legyenek, ugyanúgy, ahogy több száz másik hallgatónak is. Nálunk mindenki egyénre szabott program alapján tud haladni az anyaggal, ami azt jelenti, hogy nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Rugalmas órarendünknek köszönhetően akkor jöhetsz hozzánk tanulni amikor az a számodra legmegfelelőbb.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>