BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Lépcsőfok a tudás felé: középfokú nyelvvizsga feladatok

Ha igazán jól akarsz boldogulni a nagyvilágban, legalább egy idegen nyelvet nem árt elsajátítanod. A legkönnyebben, mint az köztudomású az angol nyelvvel boldogulhatsz, hisz az nagyon sok országban nemcsak beszélik, hanem egyenesen első vagy második hivatalos nyelvként is használják, többnyire egyszerűbb, az úgynevezett ”simple english” változatát.

Persze hosszú az út addig, míg könnyedén elboldogulsz a középfokú nyelvvizsga feladatok többségével, és elmondhatod, hogy úgy-ahogy, de már bírod a nyelvet. Természetesen ahhoz, hogy a középfokú nyelvvizsga feladatok közelébe juthass, az alapoktól kell kezdened, és nem árt, ha olyan nyelviskolát választasz, amely számára a valós tudás, és a tanuló  érdeke a fontos, nem pedig az, hogy minél hamarabb lezavarják a nyelvtanfolyamot.

Ma már sok nyelviskola, tanfolyam és kurzus közül válogathatsz, ezért éppen a bőség zavara miatt jó odafigyelni, hogy mit választasz, mert a diploma ugyan jól mutat, de a valós tudás úgyis a hétköznapi életben, gyakran nagyon távol otthonról, idegen környezetben „vizsgázik”, és ez az a vizsga, amin nem szabad megbuknod. Ez tehát a jó sorrend: kiválasztani a megbízható iskolát, elsajátítani a nyelvi alapokat, tanulni, gyakorolni és a végén, ha nem akarsz továbblépni, ott vannak a középfokú nyelvvizsga feladatok, amelyekkel ha jó munkát végeztél, gyerekjáték lesz megbirkóznod. Persze ettől még nem leszel nyelvzseni, de a mindennapokban, a munkánkban és az élet fontos területein biztosan könnyedén elboldogulsz majd ezzel a nyelvtudással.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>