BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Könnyedén angol kezdőknek

Angol kezdőknek: egyszerűen,  stressz nélkül, barátságos környezetben, ez lehetséges?

 Igen! Nyelviskolánkban minden körülményt megteremtünk ahhoz, hogy jól érezd magad. A barátságos légkörnek hála, eredményesebb, hatékonyabb lehetsz az angol nyelv elsajátításában. Ha eddig az tartott vissza, a nagy döntéstől, hogy nem tudtad, megfelelsz-e a különböző, szintek szerinti elvárásoknak, vagy hogy tudsz-e olyan tempóban haladni, mint a többiek, akkor ezeket bátran felejtsd el. Nálunk ugyanis, nem kell se csoporthoz se mások időbeosztásához igazodnod, ahogy gyors, kapkodásra sincs szükséged. A lényeg egyedül te vagy.

Az angol kezdőknek csak abban az esetben válhat izgalmas kalanddá, hogyha nem kell görcsölnöd azon, vajon képes leszel-e teljesíteni, ha csak arra tudsz koncentrálni, amivel éppen foglalkozol, azaz ha a figyelmedet nem terelik el a félelmek. Nálunk a tanulók  vannak a középpontban, a te saját tempód. Nálunk nem kell alkalmazkodnod másokhoz, olyan tempóval hagyjuk magunk mögött a különböző szinteket, ami számodra is követhető, és pontosan olyan ütemben jutunk mind magasabbra, ahogy az tudásodnak optimális. Nincsenek kényszerítő korlátok, vagy más kényszerszülte kompromisszumok. Mindennek tetejében az idődet is úgy oszthatod be, ahogy neked a legideálisabb.

Oktatásszervezőink várnak tájékoztatásra és szintfelmérőre. Amennyiben az angol kezdőknek szintről indulsz sem kell aggódnod a haladást illetően.  Rugalmas időbeosztásban tanulhatsz, így ha szoros a beosztásod, és sokszor túlzsúfoltnak érzed a napjaidat, akkor is be tudod tervezni az angoltanulást.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>