BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Kezdő angol nyelvlecke mindenkinek

Soha nem tanultál még angolul, vagy úgy érzed, hogy az évek alatt az inaktivitás miatt teljesen elfelejtetted a régen tanultakat?

Nem kell aggódnod. A kezdő angol nyelvlecke segíthet abban, hogy ismét előhozd elfelejtett tudásodat, vagy megismerkedj az angol nyelvvel életedben először. Nyelviskolánkban bárki tanulhat nyelvi szinttől függetlenül. Munkatársaink szakmai hozzáértéssel és komoly erőfeszítésekkel dolgoznak azért, hogy a nyelviskolánk tanulói igazi sikereket érhessenek el. A kezdő angol nyelvlecke az első lépés abban, hogy te is sikeres nyelvvizsgát tehess a tanfolyam végeztével. Életkorra, nemre való tekintet nélkül bárkit szívesen látunk iskolánkban. Mi nem csupán egy intézmény vagyunk, hanem egy olyan lelkes közösség, ahova egy fárasztó munkanap után is betérhetsz angolul tanulni, hiszen tudod, hogy barátságos a légkör és a tanárok is.

Tanári csapatunk hozzáértő, pozitív, energikus tanárokból áll, akik azon dolgoznak hogy mindenkiből a legjobbat hozzák ki és motiváljanak a célod elérésében., hogy a kezdő angol nyelvlecke után gyorsan haladj a magasabb szintek felé. A tanárok munkájának összehangolását, és szakmai felügyeletét mindig a oktatásvezetőnk  látja el, aki segít minden felmerülő kérdésedben és figyelemmel követi haladásod is. Tanfolyamszervezőink végzik az előzetes szintfelmérést és a képzéssel kapcsolatos tanácsadást is, recepciósaink pedig minden más ügyben bármikor rendelkezésedre állnak, ha kérdésed van.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>