BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Készülj fel angol középfokú nyelvvizsga tételek segítségével!

Középfokú nyelvvizsgára készülsz, és szeretnél mindent megtenni a siker érdekében? Tény, hogy a felkészülés nem néhány hónapot vesz majd igénybe, de következetesen és szorgalmasan elsajátítva a nyelvet már az első megmérettetést is sikerrel veheted.

De mégis mi szükséges ahhoz, hogy mihamarabb kezedben tarthasd a munkádhoz, vagy tanulmányaidhoz szükséges nyelvvizsga bizonyítványt? Elsősorban törekedj arra, hogy a beszédközpontú oktatás során az angol középfokú nyelvvizsga tételek alapján készülj, ezek ugyanis felölelik azokat a legfontosabb területeket, témaköröket, amelyek a tapasztalatok szerint elő szoktak fordulni szóbeli alkalmával.

Ugyanakkor nem mehetsz el a nyelvtani ismeretek mellett sem, hiszen a helyes nyelvhasználat a szóbelin éppen úgy lényeges, mint az írásbelin. Az angol középfokú nyelvvizsga tételek alapján láthatod, hogy milyen témakörökkel találkozhatsz majd, így minden eshetőségre felkészülhetsz. Annak érdekében, hogy magabiztosan használd a nyelvet, sok gyakorlásra van szükséged, és nem feledkezhetsz meg a nyelv, gyakorlatban történő alkalmazásáról sem.

A tanfolyam mellett igyekezz más helyzetekben is használni az angolt, nézz filmeket, beszélj másokkal, akiknek szintén nyelvgyakorlásra van szükségük. Ha az angol középfokú nyelvvizsga tételek és a nyelvhasználat mindennapjaid részévé válnak, úgy sikerrel veheted majd a konkrét megmérettetés akadályait is. Ne feledd, az eredmények mindig komplex tényezők függvényeként érhetőek el, így az írásbeliség mellett fordíts figyelmet a kiejtés és a szóbeli fogalmazás fontosságára is!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>