BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Jajj, csak könnyű legyen az angol nyelvvizsga!

Ez a kétségbeesésekkel teli óhaj nagyon sok hallgató szájából elhangzik, és szinte mindenkinek azon járnak a gondolatai, hogy melyik a legkönnyebb angol nyelvvizsga? A félelem, a bizonytalanság sokszor szinte áttörhetetlen gátként magasodik a diákok elé, megakadályozva azt, hogy jól teljesítsenek az írásbeli és a szóbeli nyelvvizsgán.

Melyik a legkönnyebb angol nyelvvizsga?

Erre a kérdésre nehéz általános választ adni, hiszen mindenki más képességekkel, tudással és személyiségjegyekkel rendelkezik, aminek eredményeképpen nincs olyan nyelvvizsgarendszer, ami egységesen mindenki számára könnyű vagy nehéz lenne. Ha ez a kérdés felmerül, mi azt szoktuk javasolni, hogy maximalizmusra kell törekedni, és minden hallgatónknak ki kell hoznia magából a legtöbbet, hogy bármelyik nyelvvizsgára is jelentkeznek, a végén azt mondják, ez könnyű volt.

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam, hogy biztos legyen a siker

Mi egy 10 hetes felkészítő tanfolyammal segítjük a diákokat, melynek keretén belül elővesszük a típusfeladatokat, és személyre szabott tanmenetet állítunk össze. A nyelvvizsgafelelős rengeteg hasznos tippel, gyakorlatból vett technikákkal látja el a résztvevőket, akik így sokkal felkészültebben tudnak elmenni a nyelvvizsgára.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a felkészítő tanfolyam alatt mindenki elfelejti a kérdést, hogy melyik a legkönnyebb angol nyelvvizsga, hiszen arra koncentrálnak, hogy a tudásuk felérjen a követelményrendszerhez, és sikeres vizsgát tegyenek, akkor is, ha kemény elvárásoknak kell megfelelniük.

Iskoláinkban kifejezetten Euroexam Nyelvvizsgára készítünk fel. Büszkén mondhatjuk, hogy a Behappy nyelviskola tanulói 90%-os sikerrel tették le a vizsgáikat az elmúlt években, ami hatalmas elismerés az oktatási intézményünk, illetve a tanáraink felé, akik szívvel-lélekkel végzik a munkájukat. Ha te is szeretnél a 90%-ban lenni, akkor a döntés a te kezedben van. Mi mindent biztosítunk számodra, ami az eredményes tanuláshoz kell, neked csak a szorgalmat, a kitartást és a türelmet kell beletenned.

Felejtsd el a kérdést, hogy melyik a legkönnyebb angol nyelvvizsga, csatlakozz inkább hozzánk, hogy minden akadályt könnyedén vegyél, és mosolyoghass a vizsgák végén!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>