BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Intenzív angol nyelvtanfolyam, ami kihozza belőled a legjobbat

Napjainkban az intenzív angol nyelvtanfolyam tekintetében elképesztően gazdag a választék, hiszen rengeteg nyelviskola hirdeti a szolgáltatásait a tanulni vágyók számára. Ha nemrég úgy döntöttél, hogy te is el szeretnéd mélyíteni az angol tudásodat, netán egy nyelvvizsgát is letennél, hogy a tanultakról hivatalos dokumentummal is rendelkezz, akkor alaposan át kell gondolnod, hogy milyen szempontok szerint választasz angol nyelvoktatást.

Az intenzív angol nyelvtanfolyam nem mindenhol egyforma

Azt már az elején leszögezhetjük, hogy az intenzív angol nyelvtanfolyam nem egységes, ami azt jelenti, hogy bárhova is jelentkezel, mindenhol máshogy fogják átadni számodra a szükséges tudást. Emiatt könnyen előfordulhat, hogy a tanárok által alkalmazott módszerek, technikák nem válnak be igazán, és úgy érzed majd, hogy a képzésért kifizetett összeg nincs egyáltalán nincs arányban az oktatás színvonalával.

Nem hiába esnek sokan végtelennek tűnő dilemmába, amikor a megfelelő intenzív angol nyelvtanfolyam kiválasztása kerül napirendre, ez ugyanis kétségkívül egy felelősségteljes döntés, amibe az ember a pénzét, az energiáját és az idejét is beleteszi. Ha nem akarod a véletlenre bízni a dolgot, akkor a BeHappy nyelviskola téged is szeretettel vár!

A BeHappy nyelviskola egyénre szabott oktatási módszerrel vár

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy bár rengeteg oktatási technika látott napvilágot, egyik sem annyira hatékony, mint egy rugalmas rendszer, ahol a nyelvtanárok a jelentkezők egyéni tudásszintjének megfelelően tanítanak. A BeHappy nyelviskola is eszerint oktatja azokat, akik rövid időn belül sikereket szeretnének elérni az angol nyelvtanulásban.

Az oktatóink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az intenzív angol nyelvtanfolyam időtartama alatt minden egyes diák maximálisan megkapja azt a támogatást, amire szüksége van. A tanáraink nem csak nagy tudással és tapasztalattal rendelkeznek, hanem körültekintő magatartással is, ami azt jelenti, hogy azonnal észreveszik, ha valaki nem tud lépést tartani a tanmenettel, vagy pedig éppen ellenkezőleg, sokkal gyorsabban halad, mint a többiek. Módszerünknek köszönhetően, saját, egyéni tempódban sajátíthatod el az angol nyelvet.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>