BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Hogy milyen a hatékony angol iskola Budapesten?

Először is személyre szabott módszerrel tanít.  Fontos, hogy ne menjen el a kedved a nyelvtanulástól az első pillanatban attól, hogy a többiek gyorsabban haladnak, mint te, esetleg ügyesebbnek érzed őket magadnál. Ezek a szituációk sebesen tudják elvenni a kedvet a folytatástól. Nálunk egészen más környezetben találhatod magad. A te időbeosztásod, a te tempód, és a te tudásszinted határozzák meg haladásod gyorsaságát  azaz maximálisan egyénre szabva sajátíthatod el az angol nyelvtanulás minden csínját-bínját.

Másrészt a rugalmas időbeosztásnak köszönhetően igazán igényeidnek megfelelően tanulhatsz angolul.  A fix időpontok a mai felgyorsult világunkban nem mindig működnek. Hiszen mindenkinek saját beosztása, életritmusa, napirendje van. Ebben legtöbbször helyet kell kapjon a család, a munka, a szabadidő, és természetesen a nyelvtanulás is.

Összeegyeztetni a rengeteg teendőt, azonban korántsem egyszerű feladat. A rugalmas és hatékony angol iskola Budapesten segíteni tud, hogy a munka és a sok egyéb kötelezettség mellett is lehetséges legyen az angoltanulás.

 Döntsd el te, hogy mikor szeretnél angolozni. Határozd meg, hogy mely időpontok azok, amik a leginkább optimálisak a számodra, és igazítsd azokhoz nyelvóráidat. Ha ezt teszed, akkor biztosan nem fog felmerülni az a kifogás, hogy „nincs idő” az angolra, ráadásul kényelmetlenségeket sem fog szerezni a nehezen megoldható, túlzsúfolt napirend. A nyugalom pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy végül sikeresen fogj bele az angol rejtelmeinek felkutatásába. Igyekszünk a lehető legtökéletesebb körülményeket, barátságos környezetet biztosító angol iskola Budapesten  lenni és maximális segítséget nyújtani céljaid eléréséhez.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>