BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Hétvégi angol nyelvtanfolyam Budapesten

Ha neked is nehéz időt találnod a nyelvtanulásra, akkor válassz egy olyan nyelviskolát, ahol igazodnak az igényeidhez! A BeHappy Nyelviskola tud segíteni, a hétvégi angol nyelvtanfolyam Budapest belvárosában, két helyszínen is. Nálunk hétvégén is jöhetsz tanulni!

Te írod az órarendet, hiszen a kötetlen időbeosztásnak köszönhetően akkor tudsz jönni tanulni amikor az neked a legmegfelelőbb. Tanáraink pedig  segítenek a megfelelő haladásban.

Érdemes beiratkoznod, ha érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz, mert itt a BeHappy Nyelviskolaban érettségi és nyelvvizsga felkészítőket is indítunk. A külföldre való kiköltözés előtt minél hamarabb el kell kezdened a készülést, hiszen így egyszerűbb lesz a kihívások teljesítése. A megszerzett nyelvtudásnak a karriered építése során is hasznát veszed majd. A rugalmas órarendnek köszönhetően a szóbeli képességeid fejlesztése sem marad el. Oktatásszervezőink segítenek, hogy milyen szinten kezdd el a tanulást és segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb bérletcsomagot is.

A hétvégi angol nyelvtanfolyam Budapesten  mindkét nyelviskolánkban lehetséges. Pesten az V.kerület Pilvax köz 2-ben, Budán pedig a II.kerület Margit körút 62-es szám alatt várjuk az angolul tanulni vágyókat! Ne feledd a hétvégi angol nyelvtanfolyam első lépése, hogy oktatásszervezőinkkel vedd fel a kapcsolatot, ők mindenben segítenek neked a tanfolyamokkal kapcsolatban.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>