BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Hatékony angol nyelvtanulás

Az angol nyelv ismerete szinte elvárásnak számít a 21. században. Mindegy, hogy a világ melyik  részére utazunk, az angolt jóformán mindenhol beszélik, valamilyen fokon. Sohasem késő elkezdeni a tanulást, hiszen a fejlődés nincs korhoz kötve. A hatékony angol nyelvtanulás mindenki számára lehetséges, hiszen iskolánkban saját időbeosztásban, másokhoz való alkalmazkodás nélkül haladhatsz. Hogy hogyan történik mindez?

Az ingyenes szintfelmérőnk segítségével kiderül, hogy ki-milyen szinten kezdheti meg a hatékony angol nyelvtanulást. Nálunk nincsenek csoportok, minden tanulónk egyéni haladási programon halad a saját időbeosztásának megfelelően.

Az órákon szakmailag képzett tanáraink segítenek a hatékony angol nyelvtanulásban. A másik szempont, amely munka, család, elfoglaltságok mellett is lehetővé teszi a hatékony angol nyelvtanulást az a rugalmas időbeosztás. Ez annyit jelent, hogy bárki, aki egy kicsit is érdeklődik az angol nyelv iránt nem kell, hogy előre meghatározott időpontokhoz ragaszkodjon. Mindenki a saját tanmenete szerint halad és a tanárok egyénileg segítenek, akkor ülhetsz be órára amikor neked a legmegfelelőbb. Összefoglalva nyelviskolánkban nincsenek sémák, melyeket a tanulókra húzunk. Mindenki a saját tempójának,  ritmusának megfelelően tud haladni. A hatékony angol nyelvtanulás minden korosztály számára elérhető. Az angol órákon nem kell másokhoz alkalmazkodni így akár gyorsabban, vagy lassabban is tudsz haladni a saját képességeidhez mérten.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>