BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Ha a nyelvvizsga az álmod, mi segítünk valóra váltani!

A sikeres nyelvvizsga nem kell, hogy úgy éljen a képzeletedben, mint valami elérhetetlen vágyálom, ami reménytelenül hosszú, szenvedésekkel, lemondásokkal teli út végig járásával szerezhető  csak meg.

Személyre szabott módszerünk segít, hogy sikeres nyelvvizsga tulajdonos legyél.  Egyéni haladási programon haladhatsz, így nem kell mások tempójához alkalmazkodnod. Hiszen tanulási képességeink merőben eltérőek is lehetnek egymástól. (nem rosszabbak, vagy jobbak, csak különbözőek) De eleve a célok is egészen más felé mutathatnak. Lehet, hogy te azt tűzted ki célodul, hogy minél hamarabb szeretnéd megszerezni életed első nyelvvizsga papírját. Rendben van, de megint más elképzelhető, hogy „csak” társalgási szinten akarja ismerni a nyelvet.

Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk elérni a kitűzött célodat. Legyen az nyelvvizsga vagy akár emelt szintű érettségi, külföldi út. Ebben hozzáértő, diplomás, jó fej J tanárink lesznek segítségedre. Kellenek azok a támpontok, melyek segítenek az előre haladásban, és kell, hogy az egyéniségek kifejezésre juthassanak. Saját tempó, és a célok, pontos meghatározása segít téged a hatékony haladásban. Ha ez megvan, akkor pedig tényleg sínen van a tanulás.

A nyelvvizsga ilyen optimális körülmények között könnyen, egyszerűen megszerezhető, valóra váltható álom. Iskolánkban nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokat is indítunk. Részletekről oktatásszervezőink tudnak neked bővebb információt adni.

Ha szíved-lelked beleteszed abba, hogy elsajátítsd a vágyott angol nyelvet, akkor senki, és semmi nem akadályozhat meg abban, hogy kitűzöd célodat elérd.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>