BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Frappáns angol idézetek – élvezd a nyelvtanulást!

Az angol nyelvtanulás elengedhetetlen a mai világban. Bárhová megyünk, szinte ez az egyetlen nyelv, amit bárhol megértenek. Egy alap szintű tudásra mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy a gyorsuló életben és az internet világában ki tudjon teljesülni. Ahhoz, hogy megjöjjön az online angol tanuláshoz a kedvünk, szükség van egy pár frappáns ötletre, akár a nyelvoktatók részéről is.

Ebben a cikkből kiderül, hogyan élvezheted az online angol nyelvtanulást!

Hogyan élvezhető az online tanulás angolul?

Ez nagyon személyfüggő, hiszen vannak, akik inkább szókártyákból tanulnak, de akad olyan személy is, aki inkább teszteket töltöget ki napi szinten. Az okostelefonok világában azonban még több lehetőségünk adódik, akár út közben is egy kis online tanulásra angolul. Könnyen élvezhetővé válik azonban egy pár frappáns angol idézettel, amik bár csak mondatok, egyszerűen megjegyezhetőek és biztosan a fejünkben maradnak szavak és kifejezések ezen a nyelven.

Itt van három frappáns angol idézet, amiből kiindulhattok.

Everybody lies, but it doesn’t matter since nobody listens. – Mindenki hazudik, de ez úgyse számít, mivel senki sem figyel.” (Lieberman törvénye)

My wife is the sweetest, most tolerant, most beautiful woman in the world. This is a paid political announcement. – A feleségem a legdrágább, legtürelmesebb, legszebb nő a világon. Fizetett politikai hirdetést hallottak.” (Henny Youngman)

Why should I be afraid of the next day? I am not sure I will see it. – Miért rettegnék a holnaptól? Nem is biztos, hogy megélem.” (G. B.)

Kvízek és tesztek

Az online tanulás angolul úgy is élvezetes lehet, ha kvízeket és teszteket töltögetünk ki. Ezek épülhetnek egy-egy témakör köré, de akár nehézségi szinteket lépegetve is előrébb juthatunk. A fontos, hogy olyan segítséget keressünk magunknak, amik közel állnak hozzánk és élvezni tudjuk a kitöltését.

Segíthet az online tanulás angolul hosszútávon?

Természetesen! Minél többet töltünk online tanulással, annál jobb. Manapság már számos lehetőség van, hiszen az internet világában minden elérhetővé válik. A fent említett módszerek bármelyike segíthet, hogy egy alap- vagy akár egy középfokú tudásra szert tegyünk. Mindezek mellett érdemes filmeket és sorozatokat nézni és hallgatni angol nyelven, hogy a hallás utáni szövegértésünk is javuljon.

Ne feledkezzünk meg azonban arról se, hogy több online nyelviskola is működik az interneten, akik segítséget nyújthatnak egy-egy szinte eléréséhez. Ma már virtuálisan is lehetőségünk van angol nyelvi órán részt venni, de természetesen személyesen is csatlakozhatunk egy csoporthoz.

Összegezve:

Az online tanulás angolul tehát könnyen feldobható pár aprósággal. Ha humorosra vesszük a nyelvre szánt időt, akkor kereshetünk frappáns idézeteket, kvízeket vagy teszteket is online, amiket kitöltve eljuthatunk egyik szintről a másikra. Hosszútávon sokat segíthetnek ezek a percek vagy órák, hiszen teljesen ingyen juthatunk olyan tudás birtokába, amiért más esetben több százezer forintot is kénytelenek lennénk kiadni. Persze szükség lehet nyelviskolai segítségre, akik feladatokkal látnak el, ellenőrzik, hogy mennyi fejlődtünk és iránymutatást adhatnak a későbbiekben.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>