BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Fókuszban az angol nyelvvizsga típusok

A teljesíthető angol nyelvvizsga típusok legyen szó csak írásbeliről, kizárólag szóbeliről, vagy komplex nyelvvizsgáról, elérhetőek a számodra. Nem csupán egy álomról van szó, melyről jó beszélni, és ami megfoghatatlan, hanem magáról, a valóságról.

S hogy mire van szükséged a sikerhez? Olyan oktatási körülményekre, melyek az előre haladásodat támogatják. Ha eddig csak a hagyományos iskolarendszerek kötöttségéről hallottál, akkor itt a lehetőség arra, hogy a saját bőrödön tapasztalhasd meg a rugalmas, személyre szabott módszer és haladás előnyeit.

Az idő érték, mégpedig megfizethetetlen kincs. Ha te magad gazdálkodhatsz azzal, amid van, akkor jogosan vélheted úgy, hogy szabad kezet kaptál, ajándékba. Az iskolánkban kötetlen időbeosztásban jöhetsz órára, amikor csak a lehetőségeid ezt megengedik. Az órák a magán és csoportos oktatás és önálló tanulás elemeit ötvözzük, tehát nem kell másokhoz alkalmazkodnod.

Az idomulás nagy csapda, különösen a nyelvoktatásban. Ha mindig valakik után rohansz vagy éppen valakikre vársz, akkor a saját meneteledre nem jut erőd, energiád. Ráadásul, ha még az ütemtervet is olyasvalaki határozza meg, aki közelítően sem lát bele a programjaid sűrűjébe, akkor készen is lehet a káosz, a zűrzavar és minden, ami végül a feladáshoz vezet. Ám amint érvényre juthatnak az elképzeléseid, azonnal megtapasztalhatod a kötetlenségek korlátlanságát.

A szóbeli órákon anyanyelvi tanárok segítik a tanulók haladását középfokú szinttől.

Az angol nyelvvizsga típusok mellett célkeresztbe kerül a valódi tudás!

Itt a BeHappy-ben azon dolgozunk, hogy valódi, használható angoltudást szerezzetek. Olyan tudásanyagot sajátíthatsz el, melyet a mindennapokban könnyedén alkalmazhatsz. Az életnél nincsen jobb forgatókönyv író, így aztán az általa rendezett és megtapasztalt leckéket végül a gyakorlatban sikerrel és eredményesen alkalmazhatod.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>