BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Fókuszban a TELC nyelvvizsga feladatok

A TELC nyelvvizsga feladatok gyakorlásának segítségével  elérheted a kitűzött célt, a nyelvvizsga sikeres megszerzését. Ez pedig nem egy utolsó szempont akkor, amikor  lassan már nincs olyan munkahely, ahol ne lenne elvárás a nyelvvizsga illetve a diploma megszerzéséhez is szükséged lehet hozzá. Nyelviskolánkban teljes körű TELC nyelvvizsga felkészítőn vehetsz részt.

Előszőr felmérjük tudásod, hogy mennyi idő és energia elérni és megszerezni a nyelvvizsgát. Ha már a megfelelő szinten vagy akkor egy sikeres próbanyelvvizsga után indulhat is a TELC nyelvvizsga feladatok gyakorlása. TELC angol nyelvvizsga felkészítőnk keretein belül történik iskolánkban a TELC nyelvvizsga feladatok gyakorlása. A felkészítőn begyakoroljuk az írásbeli nyelvvizsga típusfeladatait. Segítünk, hogy hogyan is érdemes ezekhez nekilátni, milyen technikákkal lehet a leghatékonyabban ezeket megoldani.

Neked használható, hatékonyan alkalmazható tudásra van szükséged, emellett olyan bizonyítványra, mely diplomádhoz, munkádhoz megfelelő. A TELC nyelvvizsga feladatoknak köszönhetően óráinkon olyan tananyaggal ismerkedhetsz, olyan kihívások elé állíthatod magadat, melyek a későbbiekben tökéletesen az előnyödre, és egyben a hasznodra válnak. Az eredményes tanulás az egyetlen, ami hiánytalanul, bőségesen meghozza gyümölcsét.

Ha már úgy érzed, hogy mindent tudsz a középfokú nyelvvizsgához, akkor is szükséges, hogy felkészítő kurzusainkon gyakorold a TELC nyelvvizsga feladatokat. A felkészítő mellett járj szóbeli gyakorló óráinkra is, hiszen itt anyanyelvi tanárok segítenek a nyelvvizsga szóbeli témakörökben és a tipikus szituációk gyakorlásában.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>