BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Felsőfokú nyelvvizsga felkészülés hatékonyan

A felsőfokú nyelvvizsga kétségkívül egy fontos mérföldkő, aminek az elérése sok idő- és energiabefektetést igényel a részedről, de ha elég kitartó vagy, akkor egyáltalán nem egy elérhetetlen cél. Ha pluszban még egy jól összeszervezett, eredményes módszer is a rendelkezésedre áll, ahol tapasztalt, hozzáértő , szakmailag felkészült, jó fej tanárok vezetnek el végig az utadon, akkor biztos a siker.

A felsőfokú nyelvvizsga sok tanulás, kitartás, gyakorlás eredménye

Ha lelkesen veted bele magad az angoltanulás izgalmakkal teli világába, és nem torpansz meg akkor sem, amikor nehézzé, bonyolulttá válik a tananyag, akkor csak idő kérdése, hogy mikor tudsz sikeres vizsgát tenni. A folyamatos tanulás, gyakorlás elengedhetetlen ahhoz, hogy minden fontos tudást elsajátíts, és zsigerből menjenek a szóbeli, írásbeli feladatok.

Mi egy olyan tanulási lehetőséget kínálunk neked, ami lehetővé teszi, hogy az egyéni igényeidre szabott tanmenetben haladj. Akárcsak egy magántanárnál, ahol az oktató csak és kizárólag veled foglalkozik, illetve az új tananyagokat is a saját tempód szerint van lehetőséged feldolgozni. Nem kell csoporthoz alkalmazkodnod. Saját tempódnak megfelelően gyorsabban illetve lasabban is tudsz haladni a tananyaggal. Iskolánk a magántanár, az önálló és a csoportos tanulás sikeres elemeit ötvözve készít fel a felsőfokú nyelvvizsga sikeres letételére.

Magántanár  vagy csoportos tanfolyam?

Behappy nyelviskolában nincsenek csoportok, a magántanár, önálló tanulás és a csoportos módszer sikeres elemeit ötvöztük. Módszerünkkel igyekeztünk kiküszöbölni a fent említett módszerek nehézségeit és összegyűjteni az összes sikeres elemét, így egy személyre szabott oktatási módszerrel tanulhattok angolul, eredményesen.

Ez nagyon fontos, hiszen mindenki másképp tud haladni az anyaggal, van, akinek több ideje van otthon elővenni a korábban tanultakat és gyakorolni, van, akinek pedig kevesebb. Mi hiszünk abban, hogy mindenki képes a felsőfokú nyelvvizsga teljesítésére, függetlenül attól, hogy honnan kezdi a tanulást, illetve, hogy időközben milyen tempóban tud haladni.

Mint, ahogy már említettük, a fejlődés csak idő kérdése, és kizárólag arra a kérdésre adott válaszodon múlik a siker, hogy mennyire akarod a felsőfokú nyelvvizsga bizonyítványt? Ha a felsőfokú nyelvvizsga a célod, akkor szeretettel várunk iskolánkban, ahol egy eredményes oktatási rendszerrel, anyanyelvű tanárokkal, és inspiráló környezettel várunk.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>