BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Felsőfokú angol nyelvvizsga feladatok

Léteznek olyanok, akik azért jutottak el a felsőfokú nyelvvizsgáig, mert éltek külföldön, és anyanyelvi környezetben tanulták meg az angolt. Illetve vannak olyan diákok, akiknek ez nem adatott meg és könyvekből, tanfolyamokon sajátították el a nyelvet. Mivel a diákok más alapokkal rendelkeznek, és adott esetben más-más nyelvvizsgára készülnek, ezért a feladatok sem lehetnek egyformák. A felsőfokú angol nyelvvizsga feladatok egyfelől lehetnek nyelvtani tesztek, ezekre inkább azoknak van szükségük, akik az életből tanulták a nyelvet, mert tapasztalat szerint a nyelvtani tudás inkább náluk szokott hiányos lenni. Azok, akik könyvekből tanultak, a felsőfokú nyelvvizsga feladatok inkább csak ismétlésre, gyakorlásra kellenek.

Azonban mindkét esetben érdemes előre átgondolni, hogy melyik nyelvvizsgára fogsz jelentkezni és beszerezni konkrétan az adott típushoz tartozó, felsőfokú angol nyelvvizsga feladatokat. Ugyanis hiába oldunk meg akármennyi faladatot, elvérezhetünk azon, hogy nem ismerjük az adott vizsga metodikáját, és nincs rutinunk a feladattípusok megoldásában.

Akiknek szóbeli hiányosságaik vannak, azoknak a felkészülés nem fejeződhet be az írásbeli felsőfokú angol nyelvvizsga feladatok megoldásával. Nagyon fontos, hogy szóbelire is gyakoroljunk, nem csak a nyelvvizsga miatt, hanem azért is, mert egy nyelvtani szabály elméleti betanulása még nem jelenti azt, hogy a gyakorlatban is alkalmazni tudjuk. Nekik javasoljuk, hogy töménytelen mennyiségben hallgassanak angol szövegeket. Nem kell akkor sem megijedni, ha nem értitek rendesen. Rá fog állni előbb-utóbb a fületek, és ha eleget hallgatsz, akkor már észre sem veszed és eljut addig az agyad, hogy már nem is fordít magyarra, hanem eleve angolból érted meg az elhangzottakat és ez a beszédkészségeden is javít.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>