BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Euro Pro nyelvvizsga

Hogy melyik az a vizsgatípus, mely a világ 35 országában van jelen? A helyes válasz az Euro Pro nyelvvizsga. Ez az a rendszer, mely az Európa Tanács által meghatározott egységes nyelvi szinttel tökéletesen harmonizál, s melyet a magyar akkreditációs platform is támogat. Mindegy, hogy felvételiről vagy álláskeresésről van szó, ha egy ilyen vizsgával a markodban vágsz neki a kihívásnak, akkor borítékolható a sikered.

Hogy minek köszönhető ez a világméreteket öltő népszerűség? Annak, hogy a feladatok a valóságot körvonalazzák, tehát olyan alapokon nyugszik a felmérés, mely nem a bemagolt szabályokra, hanem az életre való tudásra kíváncsi. Ez óriási előny, ugyanis ha megfelelő keretek között sajátítod el az angolt, akkor olyan információkkal, tapasztalatokkal és tudásanyaggal gazdagodhat az életed, ami egyrészt felbecsülhetetlen érték, másrészt kiválóan és hatékonyan alkalmazható a mindennapok forgatagában.

Nem véletlen, hogy egyre több vállalat gondolja úgy, hogy a papír nem elég, a fő, hogy a jelentkező meg tudjon szólalni, s az, amit mond, közvetít gyakorlati értékkel bírjon. Számodra az az oktatás értékessé válhat, ami ezeket az alapelveket támogatja, arról nem is beszélve, hogy mekkora élmény olyasfajta tananyag elsajátításában részt venni, mely minden karakterében az életet hívja tanácsadójául.  Az elvont és unalmas feladatok a sikertelenségig hajszolhatnak, míg a valós kommunikációs készség fejlesztése arra inspirálhat, hogy még jobbá válj.

Az Euro Pro nyelvvizsga nem a könyvet kérdezi ki tőled!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a nyelvvel kapcsolatos megmérettetések arról szólnak, hogy mekkora százalékban vagy képes visszaadni a nyelvtankönyvben szereplő részeket, akkor itt az idő, hogy felfedezz egy új, szabad világot, ahol a hatékonyan hasznosítható tudásanyag preferálása élvez elsőbbséget, mivel ez az egyetlen hozzáállás, mely életképes.

A példák nyelvén szólva, ha a vizsgán egy nyomtatványt kell kitöltened, vagy egy prospektus szövegéből kiírnod a legfontosabb információkat, esetleg egy tévé műsor részletét kell megnézned és megértened, akkor joggal érezheted azt, hogy ez a való élet izgalmas vérkeringésébe cseppentél bele.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>