BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Euro nyelvvizsga feladatok a valós életből

Az Euro nyelvvizsga Magyarország egyik államilag elfogadott és leginkább elismert nyelvtudást igazoló  vizsgája, melyet elfogadnak felvételihez, diploma megszerzéséhez és munkahelyeken is, sőt a felsőszintű Euro vizsga külföldi tanulmányok esetén is megfelelő. Ezen nyelvvizsga sikere abban rejlik, hogy nem csupán egy szükséges papír megszerzéséről szól, hanem a papír mögötti valós tudásról is.

Az Euro nyelvvizsga feladatok a valódi életből vett helyzetekre és szituációkra épülnek, mint például nyomtatványok kitöltése vagy egy hivatalos vagy félhivatalos levél megírása. A lényeg, hogy a diákok valódi és a mindennapi életben használható tudásra tegyenek szert, ami lehet egy rádió vagy TV műsor megértése vagy egy információ megkeresése külföldi fórumokon. Az Euro nyelvvizsga feladatok szóbeli és írásbeli részeket is tartalmaznak. A szóbeli rész a hallás utáni szövegértés és a beszédkészség felmérésére szolgál. Az írásbeli feladatok pedig olyan készségek számonkéréséért felelnek, mint a közvetítés, az olvasott szöveg értése, a nyelvismeret, a szókincs és az írás. Az Euro nyelvvizsga feladatok típusai mindhárom szinten, vagyis alapfokon, középfokon és felsőfokon is megegyeznek, csak nehézségben térnek el, illetve néhány helyen kiegészülnek plusz tennivalókkal.

A megadott szövegek, szövegrészletek mind hétköznapi helyzetekből átvett szituációk vagy leírások, tehát nem kell elvont tudományos vagy szépirodalmi dolgokra gondolni, hiszen ezekkel nagyon ritka esetekben találkozik az átlag ember. Az Euro nyelvvizsga feladatok pedig pont az a célt szolgálják, hogy mindennapi, átlagos körülmények között tudjunk boldogulni és nem az, hogy nyelvészeket faragjon belőlünk.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>