BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Eredményes nyelvoktatás Budapesten – Vágj bele most!

Budapest nyelviskola tekintetében változatos képet mutat, ugyanakkor csak kevés olyan oktatási, képzési lehetőség van, ahol kifejezetten saját tempód és időbeosztásod szerint, egyéni tempóban tudod elsajátítani az angol nyelvet. Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az angol nyelvtanulásba, akkor tudnod kell, hogy egy elképesztően izgalmas útra vállalkozol.

A siker csak rajtad múlik

Az, hogy meg tudsz-e felelni az elvárásoknak, át tudsz-e lendülni az akadályokon, és meg tudod-e ugrani a kihívásokat, egyedül csakis rajtad áll. A siker ugyanis nem egy rajtad kívül álló, tőled független dolog. Ha beleteszed a szorgalmadat, a kitartásodat és a türelmedet, akkor a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét, és végül a kezedben foghatod a jól megérdemelt nyelvvizsga bizonyítványodat.

Odáig azonban még hosszú az út. Ha azt szeretnéd, hogy olyan rendszerben tanulhass, fejlődhess, ami egyéni igényekre szabott szolgáltatásokat nyújt számodra, akkor a legjobb helyen vagy. Mi hiszünk abban, hogy minden tanulónk képes arra, hogy elsajátítsa a szükséges tudásanyagot, és mind szóban, mind pedig írásban eredményesen számot tudjon adni a tudásáról, ha szakmailag és lelkileg is megkapja a kellő támogatást és motiváló, szakmailag felkészült tanári csapat segítsége mellett tanulhat.

Ha Budapest nyelviskola, akkor vár a Behappy!

Ha hatékony nyelvtanulási lehetőségeket keresel, akkor Budapest nyelviskola választás tekintetében érdemes benézned hozzánk a BeHappy Nyelviskolába. Iskolánkban egyéni módszerrel tanítunk. Nálunk saját, haladási tempód szerint tanulhatsz angolul.

A legfontosabb, amit tudnod kell iskolánkról, hogy  nálunk nincsenek csoportok. Tanulóink saját haladási programon haladnak, így az egyéni céljaiknak, képességeiknek megfelelő támogatást adjuk ahhoz, hogy végül mindenki elérhesse a célját, vágyait. Nálunk nincsenek csoportok, tanulóink rugalmas időbeosztásban járnak órára, akkor amikor az a legmegfelelőbb számukra.

Ha csak olyan budapesti nyelviskola jöhet szóba, ahol a megszokottól sokkal személyre szabottabb, hatékonyabb módszerrel  tanulhatsz, akkor várjuk a jelentkezésed!

 

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>