BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Célkeresztben az Euro nyelvvizsga

Azért ajánljuk az Euro nyelvvizsgát, mert itt a valódi nyelvtudás ötvöződik a valódi papírral.  Mi itt a nyelviskolában azt szeretnénk, hogy az euro nyelvvizsga papír  megszerzése mögött valódi tudás álljon. Mi olyan utat kínálunk neked, ahol a valós életben használt nyelvi fordulatok és  elsajátított készségek merülnek fel elvárásként a nyelvvizsga során. Nem csak sablonfeladatokat kell követned, aminek a végén egy unásig ismételt teszt segítségével letudhatod az egészet. Olyan tudást kaphatsz a kezedbe, aminek egyrészt élvezhető a megszerzése, másrészt kiaknázható minden egyes pozitívuma, az élet nemzetközi színterén.

Nálunk te vagy a lényeg. Ha úgy látjuk, hogy elérkezett az idő az Euro nyelvvizsga megszerzéséhez, akkor egy tízhetes nyelvvizsga felkészítő kurzus keretei között, még aktívabban ráfókuszálunk a célra. Az Euro nyelvvizsga felkészítő alatt hatékonyan, jó hangulatban haladunk előre. Segítünk elsajátítani azokat a technikákat amikkel a leggyorsabban és leghatékonyabban lehet az Euro nyelvvizsga feladatokat megoldani.

Az Euro nyelvvizsgáról

A nyelvvizsga minden egyes feladata az Európa Tanács által meghatározott egységes nyelvi szintekhez idomul. Ebből azonnal egyértelművé válhat, hogy a megszerzésével olyan államilag elismert dokumentum birtokába juthatsz, melyet diplomához, álláskereséshez egyaránt elfogadnak, azaz mely gyakorlati támaszt nyújt a gyakorlati életben. A magyar akkreditációs rendszernek megfelelően, harmóniában az Európai Tanáccsal három szinten tehető le a vizsga: alap, közép, és felső. Mi támogatunk abban, hogy végig tudd járni a célodhoz vezető utat, ami ilyen feltételek mellett nem lesz sem göröngyös, sem járhatatlan!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>