BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Milyen a tökéletes angol iskola Budapesten?

Megbízható, precíz angol iskola Budapesten? Igen! Ha olyan lehetőséget keresel, ahol a nyelvtanulás hatékony, személyre szabott, érdemes  benézned hozzánk.

Ha eddig úgy érezted, hogy a hagyományos csoportos illetve a magán tanáros oktatás nem volt elég hatékony, nem sikerült  elérned a kitűzött célt, van megoldás.  Próbáld ki személyre szabott módszerünket. A fontos te vagy, nálunk saját tempóban tanulhatsz időbeosztásodnak és képességeidnek megfelelően.  Pontosan ezért  egyéni haladási programon tudsz haladni. Így maga a tanulás is felgyorsítható, és élvezetesebbé, hatékonyabbá tehető. Angol iskola Budapesten, akkor nálunk jó kezekben vagy. Ha eddig úgy érezted, hogy  időbeosztásod miatt nem tudtad elérni a célod, a jó hírünk, hogy a BeHappy Nyelviskolában rugalmas időbeosztásban tanulhatsz. Ráadásul nálunk nem kell csoportindulásra várnod, mint más angol iskolákban Budapesten. Akár már másnap belevághatsz az angoltanulásba.

Mik a céljaid? Ezeket határozd meg mindenek előtt. Jó, ha nagyjából tudod, hogy milyen szinten szeretnéd elsajátítani az angol nyelvet, s mindezt kb. mennyi idő alatt tervezed. Nyilván utóbbi nagyban függ attól, hogy mennyit tudsz rászánni az életedből. Az egyéni haladás tökéletes végeredményt hozhatsz létre. A tökéletes angol iskola Budapesten az órák meghatározásánál is rugalmas. Azaz, a te szabadidőd az, ami aztán az órarendedet kialakítja: nem előre belőtt, általános időpontokhoz kell alkalmazkodnod. Te határozhatsz meg mindent, ami csak segíti, támogatja az angol  nyelvtanulási céljaid elérését.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>