BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Beszédcentrikus angol nyelvtanfolyam Budapesten

Nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy az idő múlásával kopik a nyelvtudásuk. Bár passzívan képesek megérteni a másik mondanivalóját, de saját maguktól már nem tudnak összerakni egy hosszabb mondatot.

Ezen könnyen lehet segíteni a beszédcentrikus angol nyelvtanfolyam Budapest segítségével, hiszen itt mindenképpen szükség lesz a korábban megtanult szavak és nyelvtani szabályok alkalmazására. A tanárok segítenek a kitűzött célok elérésében. Legyen szó nyelvvizsgáról, érettségiről vagy egy munkahelyi prezentációról.

Nálunk a BeHappy Nyelviskolában már kezdő szinttől hangsúlyt fektetünk az angol külön szóbeli gyakorlására. Kiscsoportos kommunikációs óráink keretein belül rutint szerezhetsz, a sok életszerű gyakorló feladat segítségével. Középhaladó szint második felétől kommunikációs óráinkon már anyanyelvi tanárok várnak rád! A beszédcentrikus angol nyelvtanfolyam Budapest városában, rugalmas időbeosztással vár, ezért ha kevés a szabadidőd akkor is érdemes felvenned velünk a  kapcsolatot.  Az órarend összeállítása egyénileg történik, ami saját haladási tempót tesz lehetővé.

A beszédcentrikus angol nyelvtanfolyam bármelyik korosztály részére elérhető, hiszen az itt megszerzett tudásra nagy szükség van a mindennapi életben. Az angol nyelv nemcsak az érettségi vagy a nyelvvizsga szempontjából fontos, mivel a munkavállalóktól is egyre több helyen várják el a magas szintű tudást.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>