BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol szintfelmérő

Az angol szintfelmérő egy roppantul praktikus “kellék”, aminek köszönhetően villámgyorsan (a kiértékelést követően) pontos képet kaphatunk arról, hogy hogy is állsz az angollal.

Ez annyiban érdekes és köztudomásra érdemes információ, hogy így a kitöltést követően nyilvánvalóvá válhat milyen szinten vagy jelenleg.

Itt a BeHappy-ben első az angol szintfelmérő, utána, ha már megvan a kezdési szinted akkor segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb bérletcsomagot, hogy gyorsan és hatékonyan haladhass.

Az időbeosztás az első legkényesebb probléma, amikor beindul a nyelvoktatás. Hogyan alakíthatod ki úgy a menetrendedet, hogy közben a szabadidőd mennyisége se csökkenjen le drámai mértékben és a fontos feladatok elvégzése se maradjon ki a sorból?

Ez a megoldhatatlan helyzet könnyedén orvosolható, a rugalmas órarendnek köszönhetően. Akkor jössz, amikor tudsz. Így akár munka, akár tanulás mellett könnyedén lemondások nélkül illesztheted be a nyelvtanulást az életedbe, aminek az alapja a rendszeresség.

Természetesen az sem mellékes, hogy kitől sajátíthatod el a tudást. Angol anyanyelvű tanáraink a szóbeli órákon segítenek neked, hogy a gyakorlatban is használható tudást szerezz.

Ha magad oszthatod be az idődet, ha a tempó sem túlságosan lassú vagy gyors, hanem éppen ideális, akkor minden körülmény adva van ahhoz, hogy ne csak bemagold, hanem magadévá is tedd az angol nyelvet, a gyakorlati hétköznapokban használva azt.

Az angol szintfelmérő mankó tanáraink számára!

Ahhoz, hogy valóban a hozzád passzoló tempót fel tudják venni a tanárok, elengedhetetlen egy szintfelmérő megírása, aminek az eredményét kiértékelve már lényegesen egyszerűbb a haladás kitalálása és annak végig járása. Neked is egy visszacsatolást ad arról, hogy jelenleg hol tartasz és még a céljaidhoz képest mennyit kell elérned, illetve a tanároknak is beszédesek ezek az információk.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>