BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol szintfelmérő az eredményesség kulcsa!

Az angol szintfelmérő nagyon fontos, hiszen ez az első lépés amikor újra belevágsz az angoltanulásba. Iskolánkban telefonos egyeztetés után egy tájékoztatóval egybekötött szintfelméréssel kezdünk. A tájékoztató alakalmával átbeszéljük iskolánk módszerét, megmutatjuk hogyan lehet órára fel – és leiratkozni. Megmutatjuk tankönyveinket illetve átbeszéljük, hogy melyik bérletcsomagunk lenne a számodra legmegfelelőbb, hogy gyorsan és hatékonyan elérd a kitűzött célt az angol nyelvtanulással kapcsolatban. Természetesen a tájékoztató alkalmával egy szintfelmérőt is kitöltetünk veled. Az angol szintfelmérő kitöltése után látjuk pontosan, hogy melyik szinten tudod elkezdeni a tanulást, hogy onnan mennyi idő és energia eljutni egy társalgási szintre vagy nyelvvizsga letételéhez vagy  visszahozni a régi nyelvtudásodat.

Személyre szabott módszerrel várunk angolozni!

Mi az, ami motivál, biztat a folytatásra? Valószínűleg a rugalmasság, személyre szabottság ide tartozik. Iskolánkban a magad uraként te oszthatod be a szabadidődet, s te határozhatod meg a tanulásod tempóját. A BeHappy-ben nem kell alkalmazkodnod se időponthoz se mások haladásához. A szintfelmérés lényeges lépés, először. A segítségével pontos képet rajzolhatunk arról, hogy jelenleg milyen fokon állsz, már ami az angolozást illeti. Ám a csavar csak ezután következik.

Az angol szintfelmérő kinyitja a hatékony nyelvtanulás ajtaját!

Ha megvan, hogy honnan kell elindulnod, akkor az utat mi biztosítjuk neked. Egyéni haladást alakítunk ki a számodra, ami azt jelenti, hogy te gazdálkodhatsz a szabadidőddel és saját tempódban haladhatsz a programodon.

Tanáraink segítenek a haladásban, hogy hatékonyan elérd a célodat. Azon vagyunk, hogy használható angol nyelvtudást szerezz és magabiztosan tudd használni az angol nyelvet írásban és szóban egyaránt!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>