BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol próbanyelvvizsga!

A próbanyelvvizsga írása iskolánkban a középfokú szint felénél érkezik el. Amennyiben szeretnél sikeres nyelvvizsgát tenni és bekerülni nyelvvizsga-felkészítőnkre ez azelső lépés.

Sőt. Ez a legjobb módja annak, hogy képet kapj aktuális tudásod szintjéről, arról, hogy mik az erősségeid, és hogy melyek azok a területek, amik fejlesztésre szorulnak. Ez tehát nem egy pozitív visszacsatolás, azzal kapcsolatban, hogy mennyi mindenben haladtál előre, hogy valóban jó úton jársz, s hogy esetlegesen mik azok a készségek, amik még edzésre várnak.

A visszajelzés mindenképpen lényeges, különösen akkor, ha a hatékonyságodat is próbára kívánod tenni.

Azon túl, hogy így konkrét képet kaphatsz arról, hogy hol állsz a sikeres nyelvvizsgához vezető ösvényen, tapasztalatot is szerezhetsz a rendszerről, az egyes részekről, ezzel előre felkészítve magadat. Ha már tudod mi az, ami vár rád, ha tisztában vagy vele, hogy nincsen mitől tartanod, azzal valódi könnyedséget nyerhetsz, ami óriási előny. Azt is mondhatjuk, hogy ez az egyik legnagyobb ajándék, amivel a zsebedben garantált a sikered. Hiszen ha az ismeretlentől rettegsz még akkor is, ha egyáltalán nincsen mitől tartanod akkor hátrányos szituációból indulsz, mert a puszta félelem leláncolhat, leblokkolhat. Ezzel szemben, ha nemcsak elmondásokból tudod, hogy nincsen aggodalomra ok, hanem a saját bőrödön is megtapasztalhatod ezt, akkor magabiztosan sétálhatsz be a megmérettetésre, melyet már nem is fogsz annak érzékelni, pusztán egy lehetőségnek, ahol bizonyítékát nyerheted tudásod szintjének.

Iskoláinkban nyelvvizsga felkészítés is folyik, ahol célirányosan Euroexam és EuroPro nyelvvizsga típusfeladatokat gyakoroltatunk be a nyelvvizsgázókkal.

Hogyan zajlik a  próbanyelvvizsga?

A próbanyelvvizsgáink teljes feladatsorok, végigvisznek az egész vizsgán. A vizsgasor megírása után pár napon belül hívunk az eredménnyel. Nyelvvizsgafelelősünk mindenben segít, hogyan is sikerült a próbanyelvvizsga és mik azok a területek, amikkel egy picit még többet kell, hogy foglalkozz.

Sikeres próbanyelvvizsga után vár rád a felkészítő, ezalatt a 10 hét alatt amíg a felkészítő tart begyakoroljuk a típusfeladatokat, hogy a végén te is egy sikeres nyelvvizsga tulajdonosa lehess!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>