BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol nyelvvizsga nagyon fontos

Ideges vagy amiatt, hogy közeledik a nyelvvizsgád időpontja, de nem érzed magad elég felkészültnek?

Nos, ilyenkor sokat tudnak Neked segíteni a BeHappy Nyelviskola nyelvvizsga felelős tanárai. A beiratkozás bármikor lehetséges, tehát semmiképpen ne várj vele tovább, ha az angol nyelvvizsga letétele a célod.

Iskolánkban  egyedi  módszer alapján sajátíthatók el a nyelv rejtelmeit. Itt nincsenek klasszikus értelemben vett csoportok, hiszen Te döntöd el, hogy mikor jössz tanulni , ez pedig egyéni haladásodnak köszönhető. Órára le – és feliratkozni  személyesen, online vagy iskolánk elérhetőségein van lehetőséged.

De mit történik, ha felveszed velünk a kapcsolatot és az angol nyelvvizsga érdekel?

Oktatásszervezőink egy szintfelmérővel egybekötött konzultáció alkalmával segítenek mindenben, hogy elérd a célod. A szintfelmérő alapján kiderül mennyi idő és energia a kitűzött cél az angol nyelvvizsga elérése. Nyelvvizsga felkészítőinkről és az ezeken való részvételről is oktatásszervezőink tudnak majd bővebb tájékoztatást adni.

 Az írásbeli, illetve a szóbeli felkészítés is nagyon fontos, ezért mindkettőre szánj elegendő időt! Ha problémád van, akkor a tanárokhoz nyugodtan fordulhatsz, mert ők szívesen segítenek Neked. Az sem jelent gondot, ha csak az esti órákban, vagy a hétvégéken érsz rá a tanulásra, mert a BeHappy Nyelviskola ehhez is tud igazodni. A szorgalmas tanulással előbb-utóbb biztosan eléred majd a célodat, és sikerülni fog az angol nyelvvizsga letétele. Érdemes időt szánnod a gyakorlásra, mert a segítségével pluszpontokat kapsz a felvételin, és az állásinterjúkon is nagyobb eséllyel indulsz. Várhatóan az iskolai órákon is jobb jegyeket fogsz szerezni. Arról nem is beszélve, hogy a külföldi utazás vagy munkavállalás alkalmával is hasznát veszed majd a nyelviskolában megszerzett tudásnak.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>