BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol nyelvtanítás saját tempódban!

Ahány ház, annyi szokás. Így az angol nyelvtanítás területén is sok módszerrel találkozhatsz. Nem lehet és nem is kell egy kalap alá venni azokat az intézményeket, melyek idegen nyelvek oktatásával foglalkoznak. A hagyományos iskolák az általad is jól ismert alapokat hívják segítségül akkor, amikor a konkrét módszertanuk felépítéséről van szó. Biztosan számodra is ismerős: a csoportos oktatás, a szintek szerinti haladás és a szoros ütemterv, ami vonatkozik mind a tanmenetre, mind az időbeosztásra. Itt bizony alkalmazkodni kell a csoporthoz és zsúfolt időbeosztás mellett nehéz jól és hatékonyan haladni az anyaggal.

Ezzel szemben ma már többféle módszer közül van lehetőséged választani. Iskolánk  személyre szabott módszere, rugalmas órarendje segít abban, ha sűrű időbeosztás, munka, tanulás vagy család mellett szeretnél angolul tanulni.

Ha saját tempódban és időbeosztásod szerint tudsz angolul tanulni akkor a hétköznapi sok teendő mellett is lesz lehetőséged hatékonyan elsajátítani az angol nyelvet. Az emberek többsége ugyanis folyamatosan időhiányban szenved, s a leggyakoribb kifogás, már ami az angolozást illeti, hogy nem megfelelő a csoportindulás vagy a magántanárnál leegyeztetett időpont. Semmi gond, nálunk te magad írod az órarendet.

Az angol nyelvtanítás a te időbeosztásodhoz igazodik!

Ha a saját céljaid, egyéni tempód és időbeosztásod szerint zajlik az angol nyelvtanítás, akkor garantálható a sikered. Így könnyedén szerezheted meg a nyelvvizsgádat, s vele együtt az életre szóló, stabil angol nyelvtudást.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>