BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol nyelvtani tesztek sokat segíthetnek!

Az angol nyelvtani tesztek kitöltésével reális képet kaphatsz arról, hogy jelen pillanatban, milyen szinten állsz, már ami a nyelvtudásod nyelvtani részét illeti. Ez talán az egyik legkényesebb terület, hiszen a tanulók számára nem mindig egyszerű az új nyelvtani struktúra elsajátítása, ám kellő gyakorlással kiválóan elmélyíthető az a tudás, amit később elegendő csak előhívni. A tesztek rámutathatnak arra az értékelést követően, hogy mik azok a részek, amik fejlesztésre szorulnak, s melyek azok a területek, amik rendben vannak. Viszont lényeges, hogy erre nincsen minden másnap szükség, hiszen ha folyton felmérőket kellene kitöltened, akkor nem is telne el mással a nyelvtanulásra szánt időd.

Ettől függetlenül fontos, hogy gyakorolj és teszteld tudásodat. Természetesen a szóbeli kommunikációra is nagy hangsúlyt kell fektetni ezzel párhuzamosan. Nem véletlen, hogy nálunk a tesztek azt a célt szolgálják, amire egyébként hivatottak: időközönként felmérés szintjén megállapíthatjuk, hogy jó-e az irány, merre tartasz és hogy hogyan tudnánk még hatékonyabbá tenni a tanulásodat. Abban a pillanatban, hogy a félelmeket, korlátokat szabadon magad mögött hagyhatod, ténylegesen ráhangolódhatsz arra a fajta nyelvtanulásra, ami az önmotivációdnak köszönhetően életre szólóan sikeres és eredményes lesz.

Az angol nyelvtani tesztek stabil támpontok

Az egyéni haladásiprogram lehetővé teszi, hogy az általad bejárható ösvény könnyűvé, átjárhatóvá váljon, akadályoktól és zavaró tényezőktől mentesen. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem kell máshoz alkalmazkodnod, semmilyen szinten és téren. Ha eddig azon idegeskedtél, hogy nem fér bele az életedbe, időbeosztásodba az angoltanulás akkor jó hírünk neked, hogy nálunk személyre szabottan tudsz haladni a saáját időd és tempód szerint.

A kötetlen időbeosztás segít, hogy motivált maradj!

Rugalmas időbeosztással járhatsz őrarára, hatékonyan és motiváltan haladhatsz a célod felé, így egy új kultúra és nyelv ismeretével gazdagabban folytathatod az utadat.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>