BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol nyelv elsajátításáról

Az angol nyelv ismerete manapság alapvető elvárás. Az iskolákban, sőt már az óvodákban is komoly nyelvoktatás folyik. A felnövekvő generációk már egészen korán találkoznak az angol nyelvvel, de mi a helyzet a felnőttekkel?

Természetesen nekik sincsen későn, sőt. A nyelvtanulás elkezdése sem korhoz, sem időponthoz nincs kötve. Ha te most érzed azt, hogy eljött az idő, és valami újat szeretnél csinálni, akkor nem érdemes tovább halogatnod a lépést. Nálunk a BeHappy Nyelviskolában a  te igényeid, a te tempód, a te, egyéni képességeid számítanak.

Ha ugyanis az angol nyelv elsajátításának lépései rád vannak szabva, akkor hatékonyan, gyors ütemben tudsz haladni az angol nyelvvel kapcsolatos célod felé. A kifogások ugyanis nagyon hamar színre lépnek akkor, ha az oktatásban nincs minden rendben. Számos területen lehetnek nehézségeid. Az időbeosztás, a tananyagok elsajátítása, a tanári hozzáállás stb. Ha azonban úgy tanulhatod a hőn áhított angol nyelvet, hogy közben nem kell áldozatokat hoznod, akkor szinte játékká válik az egész folyamat. Élvezni fogod minden egyes percét, pillanatát.

Szeretnénk, ha az angol nyelv elsajátítása nálunk élményt jelentene. Az időbeosztás kényes kérdése sem lehet akadály nyelviskolánkban. A  csoportos  tanfolyamoknál az időbeosztás gondot okozhat. Ha ugyanis nem tudod bezsúfolni az órákat az életedbe, akkor hiába az akarat, hiába az elszántság:  nem sikerül elérni a várva várt kitűzött célt. Nyelviskolánkban olyan rendszerben tanulhatsz, melynek fő elemei az egyéni, rugalmas haladás. Ha eddig azért nem mertél lépni, mert féltél az esetleges nehézségektől, nem tudtad hogyan old meg a felmerülő problémákat, akkor már nem kell aggódnod hiszen saját tempódban haladhatsz az angol nyelv elsajátítása felé.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>