BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az angol középfok letétele, hatékonyan, motiváltan!

Az angol középfok nemcsak megugorható, hanem könnyedén elérhető, ha olyan úton közelítheted meg a célodat, aminek a járása nem esik a nehezedre. Ha folyton-folyvást másokhoz kell alkalmazkodnod, mind a haladási ütemet, mind az időbeosztást illetően, akkor hamar eljuthatsz arra a szintre, hogy elveszíted a motivációdat.

Ez teljesen érthető, ám a célodat mégsem felejtheted el, adhatod fel, pláne, hogy létezik olyan megoldás, ami ötvözi a magántanár, önálló tanulás és a csoportos oktatatás sikeres elemeit, Így eredményesen, hatékonyan haladhatsz a célod felé.

Ha idáig még nem sikerült az angol középfok letétele, gyere és nézd meg személyre szabott módszerünket. Sokan nehezen érik el a céljukat, hiszen munka, tanulás mellett nem könnyű tartani a tempót. Iskolánk módszerének köszönhetően, sem időbeosztásban, sem pedig a haladás tempójában nem kell alkalmazkodnod másokhoz.

Amikor betérsz hozzánk, egy felmérő teszt segítségével kiderítjük, hogy hol tartasz éppen a nyelvtanulás ösvényén.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy mik az egyéni céljaid?

Milyen időtávon belül kívánod megszerezni a nyelvvizsgát?

Mennyi időt tudsz a tanulásra szánni?

A kérdésekre adott feleletek már kiválóan körvonalazzák a tervet, oktatásszervezőink segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb intenzítást és bérletcsomagot. Így optimálisan haladhatsz a célod felé, tanáraink pedig motiválnak, hogy ne add fel pont az angol középfok előtt.

Óriási megkönnyebbülést jelent, azaz egyszerű tény, hogy a másokhoz való alkalmazkodás helyett egyedül az számít, hogy te önmagadhoz képest honnan hova jutottál.

Az ideális időbeosztás nagyon fontos, különösen manapság, amikor mindenki rohan. Ha magadnak oszthatod be a szabadidődet, azzal megőrizheted a motiváltságodat, s ez bizony életmentő pozitívum, ami a nehezebb pillanatokban is segít, hogy eredményesen haladhass.

Az angol középfok fontos, hiszen sok tanulónknak szüksége van rá a munkához, a diploma megszerzéséhez vagy egy külföldi úton való helytálláshoz. Mi arra tanítunk, hogyha bezsebelted a nyelvvizsgádat, akkor utána a tudásoddal meg tudd állni a helyedet minden helyzetben, használható tudást szerezz, amivel könnyen boldogulsz.  Kamatoztatva, kinccsé változtatva mindazt, amit magadba szippantottál. Talán ez a legnagyobb pozitívum, aminek az értéke felbecsülhetetlen és a haszna nem felülmúlható.

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>