BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angolul tanulni: szabadon

Angolul tanulni több módon is lehet. Görcsölve, korlátok, és elvárások közé szorítva, a rád nehezedő kényszerek súlya alatt. De a szabadon, örömmel eltöltött, eredményesen zárt órák, szintek is könnyedén elérhetőek. Nálunk személyre szabottan tanulhatsz saját tempódnak megfelelően, ami minden tekintetben ideális lehet a számodra.

Az angolultanulás ugyanis csak akkor válik igazán eredményessé, ha minden pillanatát szabadon, motiváló környezetben töltöd. Ha nem idegeskedsz és persze, ha fejben éppen arra koncentrálsz, amire kell. Nyelviskolánkban ehhez minden külső körülményt biztosítunk. Egyrészt olyan sebességgel falhatod a tankönyv leckéit, amilyen tempó neked ideális. Tehát saját tempódban tudsz angolul tanulni. Nem kell semmihez, és senkihez alkalmazkodnod, a haládos csakis rajtad, a te képességeidtől függ.

 Másrészt középhaladó szint felétől anyanyelvű tanárok segítik a munkádat kis csoportos szóbeli óráinkon, ami nem akármilyen előnyt jelent. Úgy elsajátítani a különböző fordulatokat, hogy olyan emberek figyelnek rád, akik anyanyelvükön beszélik az angolt, felbecsülhetetlenül nagy pozitívum. Végül, de nem utolsó sorban az angolultanulás akkor tökéletes időtöltés, ha úgy érzed feltölt a tanulás minden perce. Ehhez, azonban egy, az életviteledhez passzoló időbeosztásra is szükséged lehet, ami nem mindig jelent egyszerűen kivitelezhető cél. Nyelviskolánkban rugalmas beosztásban jöhetsz angolul tanulni, épp ezért szinte lehetetlen, hogy ne tudd beépíteni az angol nyelv tanulását életedbe.

A kifogások ideje lejárt, vár az angolultanulás. 😉 Készen állsz rá?

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>