BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol tanulás hatékonyan? Nálunk lehetséges!

Ha elhatároztad, hogy megtanulsz angolul, akkor minden bizonnyal fontos számodra, hogy az angol tanulás hatékonyan valósuljon meg, és a lehető legrövidebb idő alatt olyan tudásszintre kerülj, amivel már sikeresen teljesíteni tudsz, legyen az egy utazás, állásinterjú vagy nyelvvizsga. Ha gyors és eredményes tanulásra vágysz, akkor a BeHappy nyelviskola által nyújtott képzésekkel maximálisan meg leszel elégedve, hiszen egyedi módszerrel, szakmailag felkészült tanárokkal, és a hagyományostól teljesen eltérő oktatási rendszerrel sajátíthatod el a szükséges tudásanyagot.

Az angol tanulás hatékonyan is megvalósulhat

Sokan azt gondolják, hogy az angol nyelvvizsgára való felkészülés irdatlanul sok időt és energiát vesz el az ember életéből, és felnőtt korban már csekély esély van arra, hogy valaki elég ügyes legyen ahhoz, hogy sikeres vizsgával zárja le a tanulmányait. Ez a hiedelem még ma is annyira mélyen él a köztudatban, hogy emiatt sokan még csak el sem játszanak a gondolattal, mi lenne, ha beiratkoznának egy nyelvtanfolyamra? Olyan erős bennük a kudarctól való félelem, hogy inkább lemondanak arról, hogy valaha is megtanulják a nyelvet. A valóság azonban az, hogy az angol tanulás hatékonyan is megvalósulhat, amennyiben a megfelelő módszert választod.

A BeHappy nyelviskolában saját tempód szerint tudsz haladni

Ha te is tele vagy kételyekkel azzal kapcsolatban, hogy vajon meg tudsz-e felelni a követelményeknek, akkor a BeHappy nyelviskola számodra is megoldást hozhat, hiszen itt mindenki az egyéni igényei szerint alakíthatja az órarendet és saját tempójában tud haladni a tananyagban. Ezt a valóságban úgy kell elképzelni, hogy iskolánkban nincsenek csoportok, minden tanulónk a saját haladási programján halad a saját időbeosztásának és tempójának megfelelően. Ha tehát valaki lassabban vagy éppen gyorsabban halad mint a többiek, itt nem gond hiszen nálunk nem kell másokhoz alkalmazkodni.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>