BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol tanár Budapest avagy angol tanárt keresek!

Elhatároztad, hogy megtanulsz angolul és angol tanárt keresel?

Bizony sokan választják a magántanárral történő tanulást. Egy magán angol tanár óradíjjal általában magasabb, mint a hagyományos csoportos óráké, de mit tegyek, ha nem szeretnék csoporthoz igazod sem időbeosztásban sem pedig haladásban?

Iskolánk magánoktatással ugyan nem foglalkozik, de ajánlanánk egy egészen új módszert. Ez a módszer ötvözi a magántanár, az önálló tanulás, és a csoportos nyelvtanfolyam sikeres elemeit.

 A tanulás akkor lehet igazán eredményes, ha kellően hatékony, és ha a te oldaladról nézve rugalmasságot, szabadságot ad.  

Hogyan lehet hatékonyan, egyénre szabottan megtanulni angolul?

Iskolánkban akkor jössz órára, amikor akarsz, rugalmas időbeosztásban tanulhatsz. Reggel 9-től este 9-ig várunk hétköznap, ráadásul hétvégén is nyitva tartunk délelőttönként! Budapesten közlekedési csomópontok közelében helyezkednek el iskoláink, így könnyen meg tudsz közelíteni minket.

Diplomás angol tanáraink, és anyanyelvi tanáraink szakmailag hozzáértőek és felkészültek. Következetesek, kedvesek és rettenetesen jó fejek. J Egyéni haladási programot kapsz tőlünk, ami lépésről lépésre végigvisz téged a tananyagon. Angol tanáraink egyénileg elmagyarázzák neked, amit nem értesz, segítenek, hogy optimálisan és hatékonyan haladj a célod felé. Külön kiscsoportos szóbeli óráinkon életszerű feladatokon keresztül gyakorlod majd szóban a már megtanultakat.

Ahhoz, hogy ez a tananyag részeddé váljon elengedhetetlenek a pozitív, tanulásodat támogató körülmények. Ha te magad oszthatod be az idődet, ha nem kell másokhoz alkalmazkodnod tempóban vagy témában, akkor érezni fogod, hogy a lehető legjobb úton haladsz.

Anyanyelvi angol tanár Budapest területén – nálunk, rád vár!

Középfoktól kiscsoportos szóbeli kommunikációs óráinkon anyanyelvi tanáraink segítségével gyakorolhattok.

Az egyéni szintfelmérés után nyilvánvalóvá válik, hogy aktuálisan hol tartasz, már ami a nyelv elsajátítását illeti. Ezek után következhet a gyakorlat, aminek a körülményeit például időpont, haladási sebesség stb. te irányíthatod. Így olyan feltételek között lépkedhetsz célod felé, ami valóban a legtökéletesebb, személyre, vagyis igényeidre szabott.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>