BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol szintfelmérés, hogy tudd, honnan indulj

Sok hallgató meg van győződve arról, hogy az angol szintfelmérés csak egy teher a vállukon, amin szeretnének minél előbb túl lenni, hiszen annak az ég világon semmi haszna sincsen. Ennek valószínűleg az a magyarázata, hogy a legtöbb oktatási intézményben ez valóban így van, hiszen ott rendszeresen azt lehet tapasztalni, hogy nem szentelnek kellő figyelmet arra, hogy a diákok tudása milyen szinten van. Még akkor sem, ha megíratják velük a szintfelmérő teszteket…

Az angol szintfelmérés az első lépés

A BeHappy nyelviskolában a legelső lépés az, hogy kiderítjük, kinek mekkora tudása van angolból. Vannak, akik már évek óta tanulják a nyelvet, így számukra teljesen felesleges újra átismételni az alapokat, hiszen azokkal valószínűleg tisztában vannak. Sokan viszont úgy érkeznek hozzánk, hogy szinte semmilyen előképzettséggel nem rendelkeznek, az angol tudásuk legfeljebb a filmekből sorozatokból vagy zeneszámokból gyakran kihallott szavakból, kifejezésekből áll. Bárhogy is legyen, az angol szintfelmérés pontos képet ad a jelentkezők szókincséről, nyelvtani tudásáról.

Egyéni haladási programt a szintfelmérő után

Az angol szintfelmérés elvégzése azért fontos, mert annak alapján állítjuk össze a haladási programot a résztvevők számára. Ennek eredményeképpen senkinek sem kell a másikhoz alkalmazkodnia, nem kell lassabban haladnia csak azért, mert az osztályban vannak olyanok, akiknek a tudását fel kell zárkóztatni a többiekéhez, vagy épp ellenkezőleg, nem kell gyorsan átfutni újra anyagrészeket, mert mások már megtanulták azokat.

A BeHappy nyelviskolában nagy hangsúlyt fektetünk az egyénre szabott oktatásra, mert úgy gondoljuk, hogy hatékony,  eredményesen lehet haladni a kitűzött cél felé. Nem számít, hogy az alapszintű, a középszintű vagy a felsőszintű angol nyelvtudás elsajátítása a célod, nálunk lehetőséged van az egyénre szabott tanulásra, ami nem csak hatékony, hanem rendkívül szórakoztató is. A nyelvvizsgáig vezető út persze hosszú, és tele van kikerülhetetlen mérföldkövekkel, de azok teljesítéséhez minden segítséget megadnunk számodra. Gyere, töltsd ki az angol szintfelmérő tesztet, és vágj bele az angoltanulásba!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>