BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvvizsgák: több szinten, egyszerűen!

Az angol nyelvvizsgák nem egyszer elérhetetlennek tűnnek. Mindegy, hogy alap vagy középfokról van szó. Annyi negatív előítélet épült be a köztudatba, hogy már azok is félnek az idegen nyelv elsajátításától, akiknek egyébként saját tapasztalatuk még nincsen. Ezeket a téves sztereotípiákat csak pozitív példák tudják ellensúlyozni.

Te milyen rendszerben tanulnál szívesen? Olyanban, ahol fix időponthoz ás másokhoz is alkalmazkodnod vagy olyanban, ahol megőrizheted a szabadságodat? Nyilván az utóbbira szavazol. Ám jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy a tanulás, a haladás hogyan szerepelhet egy lapon a rugalmassággal és kötetlen időpontokkal? Egyszerűen!

Több féle módszer létezik és mi is többfélék vagyunk. Fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb módszert a gyors haladáshoz, így az angol nyelvvizsgák közti döntés is könnyebb lesz. Iskolánkban Euro és Telc angol nyelvvizsgák közül választhatsz, erre a kettőre készítünk fel mindkét iskolánkban.  Ráadásul nálunk nem kell sem haladásban sem pedig időbeosztásban alkalmazkodnod  másokhoz.

Mi segítünk téged, hogy hatékonyan haladj az angol nyelvvizsgák felé!

Ha tudod, hogy a a megfelelő módszerrel tanulsz amely, rád hangolódik, és téged támogat, akkor egyszerűen megállíthatatlanná válhatsz!

Diplomás tanáraink segítségével olyan tempóban haladhatsz, ami tudásodnak, és egyéni elvárásaidnak maximálisan megfelel. Az órarendet te határozhatod meg, így az időbeosztás nehézsége sem merülhet fel, mint a nyelvórától eltántorító kifogás. Ilyen körülmények között igyekezetedet kizárólag siker koronázhatja!  🙂

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>