BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvvizsgák kéznyújtásnyi távolságban tőled!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a sikeresen letett angol nyelvvizsgák világa számodra elérhetetlen, akkor itt az ideje, hogy megismerd iskolánkat, és a bennünk (és benned) rejlő előnyöket.

A kulcs ugyanis egyértelműen te vagy. Ha nem bízol magadban, ha elhitetted magaddal, vagy elhitették veled, hogy nincs nyelvérzéked, akkor nehezebb lesz elindulnod az angol nyelvvizsgák felé és megtalálnod a kellő motivációt.

Mi kell ahhoz, hogy azt érezd: minden lehetséges?

Egyrészt te magad és ami még nagyon fontos a motiváció. Ha elhiszed, hogy ténylegesen előtted áll az út az angol nyelvvizsgák felé, és ha ezt kellő kitartással képes vagy magadban valósággá tenni, akkor nincsen senki, semmi, ami megakadályozhat céljaid elérésében. Másrészt szükséged van egy jó módszerre, ami segít hatékonyan elérni a célodat és motivál. Tanáraink maximálisan figyelnek arra, hogy hatékonyan segítség haladásodat az angol nyelvvizsgák felé.

Hogy ez mit jelent a gyakorlat nyelvére lefordítva?

A haladás sebessége, iránya a te kezedben van. Nincs sem erőltetett menet, sem túlságosan lassú lépegetés. Mivel nálunk te írod az órarendet, így a tempó, és minden, a tanulásoddal kapcsolatos feltétel csak tőled függ.

A rugalmasság is főszerephez jut, mégpedig úgy, hogy nem kell belepréselned magad előre meghatározott keretekbe, saját időbeosztásod szerint haladhatsz. Akkor jössz tanulni, amikor számodra a legmegfelelőbb. Így sem haladásban, sem időbeosztásban nem kell alkalmazkodnod másokhoz. Az angol nyelvvizsgák letételéhez a saját tempó és egyéni órarend maximális segítséget nyújt.

Ezek után egy pillanatig sem lehet kérdés, hogy a nyelvtanulásod eredményesen zárul. Olyan tudásanyaggal gazdagodhatsz, melyet a gyakorlati élet határoz meg, s amit éppen ezért maradéktalanul kiélvezhetsz.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>