BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapesten

Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapest lakóinak is elérhető a BeHappy Nyelviskolában, két helyszínen is.  Azok, akik komolyan veszik az angol tanulást, és kellő időt, energiát fektetnek abba, hogy elsajátítsák a szükséges tudásanyagot, ők kétségkívül sikeres nyelvvizsgát tesznek majd. Ehhez azonban fontos,  hogy a megfelelő nyelviskolára essen a választásuk, ahol széleskörű tudással rendelkező tanároktól tanulhatnak. Ma már szinte végtelen a lehetőségek tárháza, ha valaki részt szeretne venni egy nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon.

A BeHappy nyelviskolaban célirányos angol nyelvvizsga felkészítő vár

Tény, hogy Budapesten vannak rövidebb, hosszabb képzések, sőt még akár intenzív tanfolyamokra is be lehet iratkozni, ezek az oktatási rendszerek azonban a hagyományos alapelvekre épülnek, melyek a mai, modern világban egyre inkább elvesztik a hatékonyságukat. Ezzel szemben a BeHappy nyelviskola által kínált angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapesten hatékony, személyre szabott segítséget ad a nyelvvizsgázini vágyó diákoknak. Ami elsősorban annak köszönhető, hogy egészen új megvilágításba helyezi az angol tanulást. Iskolánkat az a cél vezérli, hogy miként tudnánk a leginkább hatékonyan segíteni, hogy a nyelvvizsgasiker garantált legyen.

Sikeres angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapesten

Sokan vannak, akik olyan képzést keresnek, aminek az elvégzése nem okoz számukra nehézséget. Nyilvánvaló, hogy mindenki más szinten van angolból, és a kezdőknek máshol kell kezdeniük a tanulást, mint azoknak, akik korábban már évekig intenzíven tanulták a nyelvet. Ugyanakkor fontos tisztázni, hogy nincs könnyű angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapesten, sőt igazából más városban sem, hiszen a fő cél mindig az, hogy a tanárok fel tudják készíteni a résztvevőket a nyelvvizsgára, annak pedig egységes követelményrendszere van az országban. Ahhoz, hogy a jelentkezők sikeresen teljesíteni tudják az előttük álló mérföldköveket, az angol tudásukat fel kell fejleszteni, ami pedig nem megy másképp, csak kitartó, elkötelezett és szorgalmas tanulással. Segítünk neked, motiválunk téged, hogy gyorsan tudj haladni a célod felé és sikeres nyelvvizsgát tehess.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>