BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtanulás kezdőknek!

Az emberek, többségükben arra a kérdésre, hogy milyen a nem megfelelő angol nyelvtanulás kezdőknek azonnal tudnának válaszolni.

Hogy miért? Mert sokaknak csak negatív tapasztalataik vannak. Csoportos angoltanulásnál bizony előfordulhat, hogy ha párszor ki kell hagynunk egy-egy órát akkor a csoport lehagy minket és nehéz pótolni az anyagot.

Nehéz így megtartani a motivációt. Ha zsúfolt az időbeosztásunk esetleg választhatjuk azt, hogy magántanárhoz járunk. Mielőtt egy magas óradíjú angol magántanárhoz fordulnál, ajánlunk neked egy harmadik megoldást. A BeHappy Nyelviskolában kötetlen időbeosztásban jöhetsz tanulni. Ráadásul saját tempódnak megfelelően haladhatsz.

Iskolánkban nem kell csoportindulásra várnod, akár már másnap belevághatsz az angol nyelvtanulásba. Az angol nyelvtanulás kezdőknek is hatékony nyelviskolánkban, hiszen, ha ki kell hagyni esetleg egy órát az sem probléma a haladással kapcsolatban. Mivel tanulóink saját haladási programon haladnak így nálunk nem kell alkalmazkodnod másokhoz.

Bizony hosszabb kihagyás után mindig nehéz az újra kezdés, de nálunk az egyéni haladási programnak köszönhetően nem maradsz le az anyaggal, onnan tudod folytatni az angol nyelvtanulást ahol éppen tartottál.

A tökéletes angol nyelvtanulás kezdőknek, ha te oszthatod be az idődet, ha a saját szintednek és ütemednek megfelelően haladhatsz előre a tanulás útján, ha nem magolni, hanem tudást elsajátítani akarsz, akkor a legjobb helyen jársz. Nálunk hatékonyan, jó fej, segítőkész tanárokkal és sok odafigyelés mellett érheted el a célt az angol nyelvtanulással kapcsolatban!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>