BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtanulás Budapesten

Az angol nyelvtanulás Budapesten könnyen elérhető, intenzív, és bevállalható.

Hogy ez alatt mire gondolunk?

Nos, a mai világban nyilván neked sincsen fixen szabadidőd. Nem tudod előre megmondani, hogy jövő héten mivel fogsz épp abban a pillanatban foglalkozni. Ez normális, ebben a túlhajszolt  világban meg pláne.

De akkor hogy zsúfold be a határidő naplódba az angolozást?

Nyelviskolánk erre a dilemmára kínál tökéletes megoldást! Az angol nyelvtanulás személyre szabott módszerrel elérhető Budapesten iskoláinkban. Akkor ugrasz be, amikor éppen alkalmas a számodra. Tehát kötetlen időbeosztásban tudsz jönni angolozni, mindössze annyi a kérésünk, hogy ezt egy nappal előbb jelezd számunkra.

Így zsúfolt időbeosztás mellett is lehetséges az  angol nyelvtanulás Budapesten.  Ám mindenki más szinttel, tudásanyaggal rendelkezik. Máshol lehet, hogy csoport indulásra kell várni, ám nálunk más a helyzet. Nálunk nincsenek klasszikus értelemben vett csoportok, mivel mindenki egyénileg halad a saját szintjének és időbeosztásának megfelelően. Nálunk nem kell alkalmazkodnod senkihez, saját képességeidnek megfelelően tudsz haladni a célod felé, saját  igényeid szerint. Úgyhogy azon sem kell aggódnod, ha az angol nyelvtanulást választod Budapesten iskoláinkban, hogy vajon melyik csoportba fogsz beférni, nálunk akár már azonnal elkezdheted az angoltanulást.

Hozzáértő tanáraink mellett anyanyelvi tanárok is segítik a haladásod. Kiscsoportos szóbeli órák segítségével, életszerű szituációkon keresztül gyakorolhatod a már megszerzett tudást.

Az angol nyelvtanulás Budapesten a BeHappy Nyelviskolákban rugalmas időbeosztásban, egyéni haladással vár. Iskolánkban minden adva van ahhoz, hogy jól érezd magad, s közben akadályok nélkül tudd elsajátítani az angol nyelv alapjait. Mindezt precízen, rugalmasan, rád hangoltan, kell még más az ideális angol nyelvtanuláshoz Budapesten?

Szerintünk már csak te hiányzol!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>