BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtani tesztek kidolgozása

Az angol nyelvtani tesztek optimális kidolgozásához számos, céljaidat pártoló körülményre van szükséged. Az első, és egyben a legfontosabb, hogy a nyelvtanuláshoz kapcsolódó görcseidet felejtsd el. Nem kell azon aggodalmaskodnod, hogy a társaid milyen tempóban haladnak, vagy hogy vajon hogyan hozod össze sűrű beosztásodat a nyelviskolák kínálta menetrendekkel.

Nálunk itt a BeHappy Nyelviskolában az időbeosztásra és a saját, egyéni tempóra is megoldást találsz. Egyrészt nem veszünk el egy percet sem a szabadidődből. Akkor jössz órára, amikor neked a legalkalmasabb.

Ha mondjuk angol nyelvtani teszteket szeretnél kitölteni, de csak este marad rá időd, akkor bátran bejelentkezhetsz, és jöhetsz. Nincsenek ugyanis tipikus csoportok, akikhez alkalmazkodnod kellene. Többé már nem kell aggódnod, hogy a körülötted ülők vajon hol tartanak, s te mennyire vagy lemaradva, hiszen mindenki, így te is a saját tempód diktálta sebességgel haladhat a cél felé.

Nincsen kényszerítés, sürgetés, vagy más, a régi iskolával kapcsolatos félelmeket is előtérbe hozott sztereotípia. Az angol nyelvtani tesztek, segítenek a megfelelő szóbeli kommunikáció elsajátításában is. Iskolánkban anyanyelvi oktatók is dolgoznak azért, hogy minél jobban gyakorolhasd az angol nyelv elsajátítása. A nyelvérzék fejlesztéséhez hozzá tartozik a pozitív légkör, a megerősítő motiváció, és a kellő szabadság, melyekre ha rátalálsz garantált, hogy nyelvtanulásod sikerrel végződik majd.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>