BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtanfolyam idősebbeknek

Sokan azért berzenkednek az angol nyelvtanulástól, mert már az idősebb korosztály tagjaiként nem hiszik, hogy valós esély lehet egy-egy idegen nyelv elsajátítására. Ez azonban senki se riasszon el attól, hogy belevágjon a nyelvtanulás kalandjába. Akik összeszedve bátorságukat nekilátnak keresgélni az angol nyelvtanfolyamokat időseknek szóló képzéseket keresgélnek elsősorban. A Behappy Nyelviskola erre kínál tökéletes megoldást.

 

Angol tanulás idős korban

Minél idősebb az ember annál többször hallhatja, hogy már nem úgy fog az ember agya. Talán emiatt is sokan inkább lemondanak arról, hogy valami újnak az elsajátításába, tanulásába kezdjenek. A Behappy Nyelviskolánál azonban oktatóink minden egyes angolul tanulni vágyóval külön-külön foglalkoznak.  

Tanítási módszerünk ötvözi a különböző tanulási módokat, hogy ezáltal egy új és sokkal rugalmasabb módot nyújthassunk az idősek és fiatalok számára is.

Az önállóan történő nyelvtanulás bár az ember saját tempójához igazodik, de közel sem olyan hatékony. A magántanár alkalmazása amellett, hogy költséges, a tanárhoz is igazodni szükséges. A csoportos tanfolyam esetén pedig elvesznek az egyén igényei, ami így hamar elveheti az ember motivációját.

A BeHappy Nyelviskola módszere azonban ötvözi az önálló tanulás, magántanár, a csoportos nyelvtanulás minden pozitív elemét és elhagyja azok negatív oldalait.

 

Idősekhez igazodó angol tanrend

Nálunk még az idősebb korosztály tagjai is használható tudásra tehetnek szert rövid időn belül, miközben saját tempójuk és idejük szerint haladhat mindenki:

  • saját időbeosztás szerinti órarend
  • a saját tempóhoz igazodó tanrend
  • kedves, segítőkész tanárok várnak mindenkit
  • stressz, és félelem nélküli órák

A BeHappy Nyelviskolánál szó szerint bárki, bármikor beugorhat órára, amikor csak ideje engedi és kedved van hozzá. Nincsenek fix óra időpontok, mindenki maga dönti el melyik napon, hány órakor szeretné továbbfejleszteni angoltudását.

Nyelvvizsgára felkészítés időseknek

Szeretne nyelvvizsgára felkészülni, hogy végre papírja is legyen az angol tudásáról? Nos, a BeHappy Nyelviskolánál erre is felkészülhet.

A tanárok egy kidolgozott haladási programon kísérik végig következetesen, ezért lehetetlen, hogy bármi is kimaradjon az angoltudásából. A program szakmailag kidolgozott, miközben egyénre szabottá is teszik a tanárok, a hallgatók igényeihez igazítva.

Ennek köszönhetően a BeHappy Nyelviskolában tanuló hallgatók a nyelvvizsgáztatási arány 90%. Ez az arány is jól mutatja, hogy  legyen szó alap, közép, vagy felsőfokról, bárkit sikeresen felkészítenek.

A kezdeti lépésekhez érdemes lehet elolvasni az “Angol igeidők alapfokú nyelvvizsgához” című bejegyzést.

Ráadásul a Nyelviskola tanára TELC és EURO nyelvvizsgákra is sikeresen képesek felkészíteni, bármilyen korosztályt.

 

Összegezve:

Idősek számára is adott tehát a lehetőség, hogy elkezdhessék az angol nyelv elsajátítását. Erre már egészen az alapoktól adott az esély, hiszen felkészült tanáraink egészen a nyelvvizsga megszerzéséig végigkísérik az úton a tanulni vágyókat.

 

Ha bármilyen kérdése lenne, vagy szeretne gyorsan és hatékonyan tanulni, akkor várjuk sok szeretettel budapesti angol nyelviskolánkban!

Egy ingyenes angol szintfelmérőt is kitölthet, hogy azonnal képet kapjon az angol tudásáról.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>