BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtanfolyam Budapesten, vár a BeHappy!

Ha angol nyelvtanfolyam Budapesten akkor érdemes elnézned hozzánk a BeHappy Angol Nyelviskolába. Ha zsúfolt a beosztásod és nem működik a máskohoz, csoporthoz, fix időponthoz való alkalmazkodás akkor bizony érdemes megnézned nyelviskolánkat. Mindig le kell mondani az angol órát vagy mindig elkésel a sok teendő miatt?  Bizony ez könnyen kedvedet veheti.

De akkor mi a megoldás?

Rugalmas órarend és egyéni haladás!

Iskolánkban te írod az órarendet és saját egyéni tempódban tudsz haladni. Az órerendet  nem mi alakítjuk ki, hanem kizárólag te formálhatod, így olyan szabadságot kapsz amivel könnyen beilleszthető az angolozás a mindennapjaidba. Kötetlen időbeosztással jöhetsz hozzánk tanulni.

Mik azok a nehézségek amik miatt eddig nem tudtál jól haladni a célod felé?

Egyrészt ha az időddel nem te rendelkezel, hanem valaki, rajtad kívül álló, aki még csak közelítőleg sem ismeri az elvárásaidat és a napi ütemtervedet. Másrészt ha a tanulás fázisában más szintjéhez, tempójához vagy kénytelen alkalmazkodni. Így vagy loholnod kell a többiek után, vagy unatkozva veheted tudomásul, hogy nem jó helyen jársz. Bizony nem jó, ha a csoport túl erőss vagy éppen túl gyenge. Szintfelmérőnk segítségével megállapítjuk a szinted, így biztosan jó szinten tudod elkezdeni a tanulást. Mivel iskolánkban nincsenek csoportok ezért semmilyen szempontból nem kell alkalmazkodnod mások haladásához vagy időbeosztásához.

A motiváltság megtartásához fontos, hogy saját képességeid és tempód szerint haladhass. Így hatékonyan tudsz majd haladni az angollal kapcsolatos célod felé.

Angol nyelvtanfolyam Budapesten ami rólad szól!

Tanfolyamaink sikere több pozitívumnak is köszönhető. Egyik oldalról a magán és csoportos órák sikeres elemeinek kombinálása. Felkészült, hozzáértő és jó fej  🙂 tanári csapat vár angolozni. Másik részről középfokú szint felett, a szóbeli kiscsoportos tanulást anyanyelvi tanárok segítik, akikkel életszerű feladatokon keresztül gyakorolhatjátok az angol nyelvet.

A rugalmas időbeosztás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan haladhass. Ha te oszthatod be a legértékesebb kincsedet (az idődet), akkor könnyebben, motiváltabban sajátíthatod el a nyelvet.  Az alkalmazkodás kényszere helyett teret kaphat életedben az örömteli és eredményes nyelv-elsajátítás.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>