BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol kezdő feladatok hatékony megoldása

Az angol kezdő feladatokat bátran nevezhetjük a nyelvoktatás alap pilléreinek is. Az, hogy hogyan viszonyulsz a kihíváshoz, mely jelen esetben számodra az angol nyelv elsajátítása, nagyban függ attól milyen körülmények között, milyen erősségű feladatokat kapsz.

A hatékony nyelvtanulás egyik feltétele, hogy a magad tempójában tudj haladni a tananyaggal. Ne kelljen másokhoz alkalmazkodnod. A hagyományos csoportos nyelvoktatás egyik hátránya, hogy az egyéni különbségekre nem tud akkora figyelmet helyezni, másrészt az időbeosztás fix, előre meghatározott, és rugalmatlan, másrészt pedig azok, akik kicsit előbb, vagy hátrébb tartanak a tananyagban előnytelen helyzetbe kerülnek az angol órákon.

Az angol kezdő feladatokat akkor tudod gyorsan, precízen megoldani, ha a magad időbeosztásához alkalmazkodsz, azaz te határozod meg mikor szeretnél a nyelvvel foglalkozni. Valamint, ha a magad tempójában lépegetsz előre a nyelvérzék kifejlesztésének rögös útján. Lényeges, hogy ennek az útnak ne egyedül vágj neki, hanem legyen speciális, szakértő segítséged. Ha a fenti feltételek adottak, akkor már meg is indíthatod életedben a változást. J Ha elfoglalt vagy, ha amúgy nehezen alkalmazkodsz másokhoz, vagy ha nem szeretnél azon görcsölni, hogy a többiek épp hol tartanak az angol kezdő feladatok megoldásában, akkor legjobb, ha nyelviskoláinkat választod, ahol te osztod be a szabadidődet, s határozod meg tanulási sebességedet. A szakmai háttérről, a megbízható tanári segítségről pedig mi gondoskodunk, neked csak önmagadat kell elhoznod, és persze a tudásszomjadat.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>