BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol kezdő feladatok gyakorláshoz, felkészüléshez

A nyelvtanulás napjainkban olyan téma, amely már egészen gyermekkortól jelen van életünkben. Nem ritka, hogy játékos formában, az óvodában is elkezdik a kicsik elsajátítani az alapokat, és az évek múlásával így mind magasabb szinten sikerülhet a nyelvet beszélni.

Különösen fontos, hogy beszédközpontú oktatásban vegyenek részt a nyelvtanulók, hiszen hiába az írásbeli készség, ha a megszólalás és az önmegértetés nehézkesen megy. Természetesen ugyanez fordítva is igaz, hiszen ha nyelvvizsgázásban gondolkodunk, akkor nem mehetünk el a helyesírási és nyelvismereti kérdések mellett.

Az angol kezdő feladatok kitűnő lehetőséget kínálnak arra, hogy a megmérettetés előtt gyakorolhassunk és elsajátíthassuk mindazokat az ismereteket, amelyek előfordulhatnak a nyelvvizsgán. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a jól összeállított, gyakorló angol kezdő feladatok kifejezetten azokra a területekre építenek, amelyekkel gyakran találkozni az írásbeli nyelvvizsgán. Ha előre tisztában vagyunk azzal, melyek az érintett nyelvtani területek, gyakorlatilag minden helyzetre felkészülhetünk, ezzel jó esélyt teremtve a sikeres nyelvvizsgára.

Az adódó szabadidőben gyorsan és egyszerűen áttekinthetőek az angol kezdő feladatok, s ha a mindennapokba beiktatunk egy kevés nyelvtanulást, gyorsabban a kezünkben tarthatjuk a nyelvvizsga bizonyítványt, mint azt a kezdetekkor gondoltuk volna. Ha a későbbiekben cél a középfok, akkor is ajánlott alapfokú szinten kezdeni, ugyanis a nyelvvizsgázás is megkövetel valamiféle gyakorlatot, amit a későbbiekben a középfokún kamatoztathatunk.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>