BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol céges nyelvtanfolyam!

Nehezen szólalsz meg idegen nyelven a munkahelyeden?

Görcsbe rándul a gyomrod, ha angolul kell megszólalnod?

Sok mindent megértesz, de a kommunikáció a gyengeséged?

Ne aggódj, van megoldás. Olyan angol tanfolyammal várunk ahol motiváló, barátságos környezetben, saját időbeosztásodnak megfelelően tudsz órára járni. Saját tempódban tudsz haladni a tananyaggal, egyéni haladási program segítségével.

Csoportos céges angol nyelvtanfolyam a cég szervezésben tapasztalataink szerint nem mindig a leghatékonyabb megoldás. Sokszor a tanfolyam akkor is elindul, ha a résztvevő kollégák nincsenek azonos szinten. Tudjuk, hogy sok tanuló számára rossz élmény, ha a csoport többi tagja jobban vagy esetleg rosszabbul halad nála. Így nehéz a céges nyelvtanfolyamon való hatékony haladás. Hiszen, ha gyorsabban halad a csoport akkor nehéz felvenni a fonalat vagy ha lassabban haladnak a többiek akkor gyakran hátráltatva érezheti magát aki gyorsabban tudna haladni.

Bizony nagyon demotiváló lehet, ha az ember úgy érzi nem megfelelően halad.

A BeHappy-ben minden tanuló egyéni haladási programon halad a saját időbeosztásának megfelelően. Így nem kell másokhoz alkalmazkodniuk tanulóinknak. Mindenki a saját képességeinek megfelelően, a leghatékonyabban tud haladni a célja felé.

Nálunk az angol céges nyelvtanfolyam tényleg személyre szabottan tud működni. Minden kolléga a saját szintjén, tudásának megfelelően halad, a saját időbeosztásának megfelelően.

Cégek számára fontos, hogy a munkatársak ne csak látogassák az órákat, hanem használható nyelvtudásra tegyenek szert. Ezért iskolánkban következetes a számonkérés. Tanulóinkat minden tankönyvi lecke végén szóban és írásban is teszteljük. Megbizonyosodunk  afelől, hogy a nyelvtant és a szókincset is elsajátították és használni is tudják a begyakorolt anyagot. Ráadásul minden tankönyv végét is egy házi szintzáró vizsgával zárjuk le.

Ha elsajátítod az angolt, akkor olyan magabiztosságot nyerhetsz, mely segíthet abban, hogy szakmai elképzeléseidet akadálytalanul valóra váltsd, s hogy előremeneteledet ne gátolja meg semmilyen, kívülről érkező nehézség, például a hiányos nyelvtudás.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>